Angajari

Stagii de practica

EUROPE 3000 dispune de o amplă experienţă câştigată de-a lungul anilor prin implementarea şi desfăşurarea proiectelor pentru formarea profesională a tinerilor, operând în exclusivitate cu structuri publice şi private acreditate. Rezultatul bun la sfarşitul perioadei de practică permite cursanților obţinerea unei diplome recunoscută în toată lumea.

De mai bine de 20 de ani, Europe 3000 dezvoltă proiecte formative care prevăd stagii de practică, cu durata de 3 până la 6 luni, în structuri hoteliere şi restaurante din Italia pentru elevii/studenții și cursanții înmatriculați la instituțiile de învățământ cu profil turistic/hotelier și de alimentație publică.

Elevii, studenții și cursanții care participă la aceste proiecte au posibilitatea de a verifica, aprofunda şi îmbogăţi cunoştinţele practice de bază, de a învăța și îmbunătăți tehnicile de preparare și servire ale produselor agro-alimentare italiene şi chiar mai mult , invăţarea culturii şi a tradiţiilor italiene.

În acest moment, Europe 3000 colaborează cu peste 80 de unităţi şcolare/universitare străine din următoarele ţări: Slovacia, Letonia, Polonia, Lituania, Republica Cehă, Estonia, Spania, Bulgaria, Finlandia, Ungaria, Portugalia, India, Ucraina, Moldova şi Romania, fiind dispuşi să oferim referinţe şcolilor care au participat la acest proiect.


Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.