Curs – COAFOR – COR 514101 CURS DE CALIFICARE

cursuri-calificare-coafor

ORAS INSCRIERE PANA LA DURATA PRET INSCRIE-TE ACUM!
Oradea 27 Decembrie 18 saptamani 1550 lei – achitare integrala cu produse incluse la nivel de grupa (sau 1900 lei in rate) CLICK AICI!
Cluj Napoca 27 Decembrie 18 saptamani 1550 lei – achitare integrala cu produse incluse la nivel de grupa (sau 1900 lei in rate) CLICK AICI!
Satu Mare 27 Decembrie 18 saptamanie 1550 lei – achitare integrala cu produse incluse la nivel de grupa (sau 1900 lei in rate) CLICK AICI!
Sibiu 27 Decembrie 18 saptamani 1550 lei – achitare integrala cu produse incluse la nivel de grupa (sau 1900 lei in rate) CLICK AICI!

Detalii curs

Meseria de coafor se dezvolta in continuare in functie de moda ajungand pana la arta. Un bun coafor nu trebuie sa se reprezinte numai la cele invatate in anii de scoala, el trebuie sa tina pasul cu toate noutatile ce revin in meserie.

Pentru a deveni un bun profesionist în domeniu trebuie să ai un caracter creativ şi gust estetic pronunţat. Iar calificarea şi deprinderile de lucru se pot obţine urmînd cursurile de „Coafor“.

Cursul de Coafor organizat de Profesional Academy este destinat in special celor care  doresc o cariera de succes in domeniul infrumusetarii

Cursul de Coafor te ajuta sa profesezi in cadrul unui salon de infrumusetare sau iti poti deschide tu propriul  salon de infrumusetare. Iti recomandam sa lucrezi  intotdeauna cu produse  profesionale de calitate.

Durata curs : 18 saptamani

Conditii de participare la curs : 10 clase absolvite (invatamant obligatoriu )

Ce se invata la curs ?

 • Tehnici de executie a spalarii parului si tipurile de materiale folosite precum si modul lor de aplicare.
 • Executarea corecta a tratamentelor capilare adecvate parului degradat,
 • Executarea ondulatiei permanente
 • Tehnici de executare a tunsorilor pentru femei
 • Modul de executare a operatiei de vopsire in functie de dorinta clientei si de suportul de culoare existent al parului
 • Executarea decapajului
 • Executarea suvitatului prin casca, folie
 • Taparea parului
 • Tehnici de  executare a cocurilor
 • Moduri creative prin care sunt realizate coafurile-stil,
 • Finisarea coafurilor

Este recomandat sa luati in considerare necesitatea de a va aduce voi modele pentru partea practica . Modelele respective beneficiaza GRATUIT de prestatiile cursantilor

Academia  asigura  5 capuri  de papusa pe care se executa partea practica daca nu sunt modele, bigudiuri bucle, bigudiuri permanent, placi de par, ondulatoare, 6-9 uscatoare , masina de tuns, masina de tuns pentru contur. Acestea sunt  disponibile doar  in cazul in care  cursantul nu are in trusa personala cele necesare efectuarii practicii .

Materiale si produse :

Consumabilele nu sunt incluse in curs. Acestea se vor cumpara la comun cu grupa.

Mentionam ca practica se face in scoala, cu modele aduse din exterior, sub supravegherea lectorului/trainerului .

 

 Curs acreditat sigla ANC si Minister

Kit Comun/Grupa Coafor

 • *Reducerea aplicata la achitarea integrala a cursului in momentul inscrierii
  Program plata in rate :
 • 475 RON la inscriere (inregistare dosar)
 • 475 RON in prima zi de curs
 • 475 RON in a doua luna de curs
 • 475 RON in a treia luna de curs
  Taxa examinare – 40 lei

Modalitati de plata

Varianta 1- Puteti achita la orice sucursala a Bancii Transilvania din orasul in care va inscrieti (va atentionam ca trebuie sa aveti la d-voastra buletinul si o copie tiparita a facturii proforme)
Varianta 2- Puteti achita cu cardul la sediile Profesional Academy

In factura proforma primita veti avea toate datele si instructiunile necesare, indiferent de cum alegeti sa faceti plata, fie ca sunteti persoana fizica ori persoană juridică.
Factura fiscala o veti primi personal la secretariat, dupa efectuarea platii.

Profesional Academy, parteneri cu Banca Transilvania doar pentru ca TU sa iti poti indeplini visul mult mai usor. Problemele financiare nu ar trebui sa reprezinte un obstacol in indeplinirea visului tau.

La Profesional Academy poti beneficia de 4 rate fara dobanda. Pe langa toate acestea daca alegi sa folosesti cardul Star pentru plata unui curs(fara sa folosesti optiunea de plata in rate) primesti 3% puncte Star (puncte de loialitate).

Cum functoineaza programul? Foarte simplu! 🙂 

Pentru inscrieri telefonice sau mai multe detalii va rugam sa ne contactati la tel: 0744920034

Garantia calitatii serviciilor noastre:

Daca ai frecventat cursurile noastre 90% si la final nu esti multumit, noi iti dam banii inapoi. Noi suntem interesati ca si tu sa fii multumit, sa inveti meseria aleasa.

Daca simti ca nu ai acumulat suficiente cunostinte si experienta pe parcursul cursului, pana la un an dupa finalizarea cursului ai dreptul sa te reintorci in cadrul academiei si sa beneficiezi de practica gratuit cu alte serii in derulare. Aceasta oferta o puteti intalni exclusiv la Profesional Academy.

Noi nu vindem cursuri,
Noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri
Posibilitatea de a munci in strainatate cu diploma acreditata international pentru salarii net superioare
Posibilitatea de a-ti gasi un alt job, sau posibilitatea de a-ti deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul Profesional Academy.

 


Pentru aprofundare/specializare va recomandam si urmatoarele cursuri:dsc_0001


Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.