CURS CONSILIER PENTRU DEZVOLTARE PERSONALA – COR 242324 CURS DE SPECIALIZARE


ORAS INSCRIERE PANA LA DURATA PRET INSCRIE-TE ACUM!
Oradea  Decembrie 4 Saptamani 1550 lei – achitare integrala ( sau 1900 RON in rate) CLICK AICI!
Cluj-Napoca Decembrie 4 Saptamani 1550 lei – achitare integrala ( sau 1900 RON in rate) CLICK AICI!
Satu Mare Decembrie 4 Saptamani 1550 lei – achitare integrala ( sau 1900 RON in rate) CLICK AICI!

Detalii curs

Cursul de “Consilier pentru Dezvoltare Personala” reprezinta un concept nou si valoros pentru toate persoanele care-si doresc sa acceseze o oportunitate de evolutie personala si profesionala si chiar o reinventare a propriei vieti.

Consilierul pentru dezvoltare personala este “o persoana neutra, impartiala, care ii sustine pe clienti în investigarea situatiilor problema si faciliteaza explorarea solutiilor potentiale pentru reglarea eventualelor disfunctionalitati induse in plan personal si in relatiile socio-profesionale de catre o serie de factori perturbatori extrem de variati printre care se inscriu: volumul si complexitatea activitatilor desfasurate in mod curent, multiplele responsabilitati asumate in familie si societate, imprevizibilitatea contextelor de lucru, dinamica schimbarilor si nevoia continua de adaptare în situatii noi, presiunea informationala etc.

Interventia specializata a consilierului pentru dezvoltare personala consta in ghidarea, sustinerea si incurajarea interlocutorilor, prin intermediul unor tehnici si instrumente specifice, in vederea sondarii şi relevarii propriilor capacitati si resursesi a constientizarii punctelor critice din existenta proprie si a posibilitatilor de depasire a situatiilor neconvenabile intr-o maniera particularizata.”–extras din Standardul ocupational al profesiei de Consilier pentru dezvoltare personala

Beneficii obtinute in urma cursului:

 • sa iti deschizi propriul tau cabinet de consiliere
 • sa desfasori o activitate independenta, beneficiind de un program flexibil
 • sa realizezi o schimbare in plan profesional si personal
 • sa iti dezvolti o cariera de succes intr-un domeniu nou si dnamic
 • sa ai o certificare recunoscuta atat in Romania cat si in Uniunea Europeana
 • poti colabora cu companii/multinationale si poti colabora sau te poti angaja in cadrul scolilor/gradinitelor/spitalelor, poti dezvolta parteneriate de business
 • te poti reinventa si iti poti imbunatati managementul propriei vieti, valorificand oportunitatile oferite de mediul social
 • vei beneficia de o crestere a nivelului de competenta si de expertiza personala
 • te poti dezvolta pe plan personal, imbunatatindu-ti comunicarea cu persoanele din jur si beneficiind de un nivel de intelegere si acceptare a propriei vieti
 • ii poti sustine si incuraja pe cei dragi tie intr-un mod nou, mult mai eficient
 • iti poti imbunatati calitatea relatiilor interpersonale

 

Durata cursului : 4 saptamani

Conditii de participare la curs : studii universitare (licenta)

Activitatea consilierului pentru dezvoltare personala este distincta fata de activitatile de psiho-terapie, psihiatrie, consiliere psihologica, prin prisma intensitatii si complexitatii scazute a problematicii clientilor si a instrumentelor si tehnicilor specifice de lucru care se bazeaza pe non-directivitate.

Ce se invata la curs ?

 • Organizarea activităţii proprii
 • Dezvoltarea propriei cariere
 • Crearea spaţiului de interacţiune cu persoanele conciliate
 • Investigarea situaţiilor problema
 • Explorarea soluţiilor potenţiale ale situaţiilor problema
 • Consilierea privind modalităţile de dezvoltare personala

 

Materiale si produse : Pentru partea practica se vor utiliza exemple practice  si studii de caz .

CERTIFICARE

La finalul formarii, se organizeaza un examen cu reprezentanti ANC. Pentru obtinerea certificatului este obligatorie parcurgerea tuturor modulelor. In urma absolvirii veti obtine certificatul de absolvire si suplimentul descriptiv al competentelor dobandite. Cursul este deschis tuturor persoanelor interesate, insa certificatul de absolvire acreditat ANC se poate obtine doar cu diploma de licenta.

Cursul poate fi organizat in orice oras din tara, cu mentiunea ca exista un numar minim de participanti.

 • *Reducerea aplicata la achitarea integrala a cursului in momentul inscrierii
  Program plata in rate :
 • 950 RON la inscriere (inregistare dosar)
 • 950 RON in prima zi de curs
 • Taxa examinare – 40 lei

Modalitati de plata

Varianta 1- Puteti achita la orice sucursala a Bancii Transilvania din orasul in care va inscrieti (va atentionam ca trebuie sa aveti la d-voastra buletinul si o copie tiparita a facturii proforme)
Varianta 2- Puteti achita cu cardul la sediile Profesional Academy

In factura proforma primita veti avea toate datele si instructiunile necesare, indiferent de cum alegeti sa faceti plata, fie ca sunteti persoana fizica ori persoană juridică.
Factura fiscala o veti primi personal la secretariat, dupa efectuarea platii.

Profesional Academy, parteneri cu Banca Transilvania doar pentru ca TU sa iti poti indeplini visul mult mai usor. Problemele financiare nu ar trebui sa reprezinte un obstacol in indeplinirea visului tau.

La Profesional Academy poti beneficia de 4 rate fara dobanda. Pe langa toate acestea daca alegi sa folosesti cardul Star pentru plata unui curs(fara sa folosesti optiunea de plata in rate) primesti 3% puncte Star (puncte de loialitate).

Cum functoineaza programul? Foarte simplu! 🙂 

Pentru inscrieri telefonice sau mai multe detalii va rugam sa ne contactati la tel: 0744920034

Garantia calitatii serviciilor noastre:

Daca ai frecventat cursurile noastre 90% si la final nu esti multumit, noi iti dam banii inapoi. Noi suntem interesati ca si tu sa fii multumit, sa inveti meseria aleasa.

Daca simti ca nu ai acumulat suficiente cunostinte si experienta pe parcursul cursului, pana la un an dupa finalizarea cursului ai dreptul sa te reintorci in cadrul academiei si sa beneficiezi de practica gratuit cu alte serii in derulare. Aceasta oferta o puteti intalni exclusiv la Profesional Academy.

Noi nu vindem cursuri,
Noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri
Posibilitatea de a munci in strainatate cu diploma acreditata international pentru salarii net superioare
Posibilitatea de a-ti gasi un alt job, sau posibilitatea de a-ti deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul Profesional Academy.


Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.