CURS COSMETICIAN – COR 514110 CURS DE CALIFICARE

cursuri-calificare-cosmetician

ORAS INSCRIERE PANA LA DURATA PRET INSCRIE-TE ACUM!
Oradea 1 Februarie 20-25 saptamani 1500 RON – achitare integrala fara produse (sau 1950 lei cu produse incluse la nivel de grupa), 2350 in rate cu produse incluse la nivel de grupa CLICK AICI!
Cluj-Napoca 1 Februarie 20-25 saptamani 1500 RON –  achitare integrala fara produse (sau 1950 lei cu produse incluse la nivel de grupa), 2350 in rate CLICK AICI!
Satu Mare 1 Februarie 20-25 saptamani 1500 RON – achitare integrala fara produse (sau 1950 lei cu produse incluse la nivel de grupa), 2350 in rate cu produse incluse la nivel de grupa CLICK AICI!
Sibiu 1 Februarie 20-25 saptamani 1500 RON – achitare integrala fara produse (sau 1950 lei cu produse incluse la nivel de grupa), 2350 in rate cu produse incluse la nivel de grupa CLICK AICI!
Brasov 1 Februarie 20-25 saptamani 1500 RON – achitare integrala fara produse (sau 1950 lei cu produse incluse la nivel de grupa), 2350 in rate cu produse incluse la nivel de grupa CLICK AICI!

Detalii curs

Cosmetica este domeniul cu ajutorul caruia tu vei putea sa transformi oamenii din jurul tau, sa le imbunatatesti imaginea si sa ii ajuti sa devina mai frumosi si mai impacati cu sine.

Aspectul fizic este un lucru foarte important pentru oricine, chiar daca nu toata lumea

admite cu usurinta acest lucru, ceea ce inseamna ca o cariera in domeniul cosmeticii este una cu care vei avea probabil succes si nu vei ramane niciodata fara loc de munca .

Cursul de Cosmetician  organizat de Profesional Academy este destinat in special celor care  doresc o cariera de succes in domeniul infrumusetarii . Iti recomandam sa lucrezi  intotdeauna cu produse  profesionale de calitate .

Ce se invata la curs ? 

Modul 1 – Estetica generala , vei invata teoretic si practic toate tehnicile cosmetice necesare pentru a  putea sa lucrezi  in orice salon de infrumusetare. Vei invata norme de igiena, norme de protectia muncii, notiuni de anatomie si dermatologie.
Modul 2 ,3  – vei invata realizare  Pensat – Vopsit Gene /Sprancene  si Executie epilat ( axial, inghinal, brate , epilat  picioare scurt si lung )
Modul 4,5 – veti invata executarea  masajului  facial, tratamentul tipurilor de ten  , masti faciale, veti primi informatii avansate privind aceste tematici .

Programa scolii acopera in totalitate programa Ministerului, astfel incit nu veti avea nevoie de cursuri suplimentare pentru a acoperi competentele meseriei de cosmetician.

Programa cursului de Cosmetician

 • Aplicare SSM  si SU
 • Pregatirea profesionala
 • Asigurarea conditiilor de igiena la locul de munca
 • Utilizarea echipamentelor cosmetice
 • Aprovizionarea cu materiale specifice
 • Pregatirea materialelor cosmetice
 • Programarea clientelei
 • Executarea epilatului
 • Executarea tratamentului cosmetic
 • Executarea vopsitului genelor si sprancenelor
 • Promovarea serviciilor unitatii
 • Realizarea cadrului ambiental
 • Acordarea de consultanta
 • Stabilirea schemei de tratament

Materiale si produse :

Mentionam ca practica se face in scoala, cu modele aduse din exterior, sub supravegherea lectorului/trainerului .

Curs acreditat sigla ANC si Minister
ABSOLVIRE:

Absolvirea cursurilor presupune stapanirea tuturor informatiilor teoretice precum si a tehnicilor invatate. La terminarea celor 3 module, cursantele sustin un examen de absolvire ce consta din 2 probe:
– proba pentru verificarea cunostintelor teoretice (scris si oral)
– proba practica

Kit Cosmetica Gerovital
Kit Personal Cosmetica
Kit Comun/Grupa Cosmetica

 • *Reducerea aplicata la achitarea integrala a cursului in momentul inscrierii
  Program plata in rate :
 • 390 RON la inscriere (inregistare dosar)
 • 390 RON in prima zi de curs
 • 390 RON in a doua luna de curs
 • 390 RON in a treia luna de curs
 • 390 RON in a patra luna de curs
  Taxa examinare – 40 lei

Modalitati de plata

Varianta 1- Puteti achita la orice sucursala a Bancii Transilvania din orasul in care va inscrieti (va atentionam ca trebuie sa aveti la d-voastra buletinul si o copie tiparita a facturii proforme)
Varianta 2- Puteti achita cu cardul la sediile Profesional Academy

In factura proforma primita veti avea toate datele si instructiunile necesare, indiferent de cum alegeti sa faceti plata, fie ca sunteti persoana fizica ori persoană juridică.
Factura fiscala o veti primi personal la secretariat, dupa efectuarea platii.

Profesional Academy, parteneri cu Banca Transilvania doar pentru ca TU sa iti poti indeplini visul mult mai usor. Problemele financiare nu ar trebui sa reprezinte un obstacol in indeplinirea visului tau.

La Profesional Academy poti beneficia de 4 rate fara dobanda. Pe langa toate acestea daca alegi sa folosesti cardul Star pentru plata unui curs(fara sa folosesti optiunea de plata in rate) primesti 3% puncte Star (puncte de loialitate).

Cum functoineaza programul? Foarte simplu! 🙂 

Pentru inscrieri telefonice sau mai multe detalii va rugam sa ne contactati la tel: 0744920034

Garantia calitatii serviciilor noastre:

Daca ai frecventat cursurile noastre 90% si la final nu esti multumit, noi iti dam banii inapoi. Noi suntem interesati ca si tu sa fii multumit, sa inveti meseria aleasa.

Daca simti ca nu ai acumulat suficiente cunostinte si experienta pe parcursul cursului, pana la un an dupa finalizarea cursului ai dreptul sa te reintorci in cadrul academiei si sa beneficiezi de practica gratuit cu alte serii in derulare. Aceasta oferta o puteti intalni exclusiv la Profesional Academy.

Noi nu vindem cursuri,
Noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri
Posibilitatea de a munci in strainatate cu diploma acreditata international pentru salarii net superioare
Posibilitatea de a-ti gasi un alt job, sau posibilitatea de a-ti deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul Profesional Academy.


Pentru aprofundare/specializare va recomandam si urmatoarele cursuri:
Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.