În această perioadă Profesional Academy își continuă activitatea. Ținem toate cursurile în sălile de clasă din sediile noastre SAU Online. Vă așteptăm pentru înscrieri!

Curs Igiena

        Organizam cursuri de notiuni fundamentale de igiena obligatorii pentru: lucratorii din comert, alimentatie publica(veti primi si noile norme valabile in starea de alerta), cosmetica, coafura, ambalare si distributie marfuri alimentare, producerea transportul si imbutelierea apei, personal de curatenie, dezinsectie dezinfectie si deratizare.

Z

Diploma Acreditată

Diploma eliberata de  Ministerul Sanatatii

Curs Specializare

Durata

O zi

Pret

150 Ron

DETALII CURS

         Princes Studio Srl in conformitate cu Ordinul Comun al ministrului sanatatii si ministrul educatiei, cercetarii si tineretului nr 1.225/5.031/2003 este   avizata ca furnizor de instruire in domeniul notiunilor fundamentale de igiena, pentru urmatoarele module:

 1. Servicii de productie, depozitare, transport si comercializare a alimentelor, inclusiv alimentatie publica si a colectivitatilor;
 2. Servicii de curatenie in unitati de asistenta medicala, colectivitati de copii si tineri, unitati de cazare (hoteluri, moteluri, cabane etc.);
 3. Productia si distributia apei potabile si productia apei imbuteliate;
 4. Servicii de ingrijire corporala (cosmetica, frizerie, coafura, manichiura, pedichiura, masaj etc.);
 5. Servicii tip dezinfectie, dezinsectie, deratizare.

 

Cui se adreseaza?

 • Personalului care lucreaza in domeniul customer
 • Personalului din saloanele de infrumusetare (cosmeticiene, frizeri, coafeze, manichiuriste, maseuri)
 • vanzatorilor, casierilor, sefilor de sectii, operatorilor, managerilor care lucreaza in domeniul manipularii si procesarii alimentelor intelegand aici si comercializarea alimentelor vrac sau neambalate individual;
 • infirmierelor, cameristelor, personalului de curatenie;
 • operatorilor si personalului tehnic din uzinele de procesare a apei potabile, intelegand aici inclusiv statiile de pompare si epurare a apei potabile;
 • operatorilor si personalului tehnic ai prestatorilor de servicii de dezinfectie, dezinsectie si deratizare.

De ce?

         Conform Ordinului Ministerului Sanatatii Nr. 1225/5031 din 24 decembrie 2003, privind aprobarea Metodologiei pentru organizarea si certificarea instruirii profesionale a personalului privind insusirea notiunilor fundamentale de igiena,

Art. (1) Orice activitate de productie si de comercializare a produselor alimentare, de alimentatie publica si colectiva, serviciile si productia de apa potabila, precum si serviciile de intretinere corporala se exercita numai cu personal calificat, conform prevederilor legale.

(2) Personalul calificat din activitatile mentionate la alin. (1) are obligatia legala a instruirii periodice in vederea insusirii notiunilor fundamentale de igiena, activitate organizata si finalizata cu examinare si certificate, in conformitate cu prezenta metodologie.

 

Cum se organizeaza?

Cursul se va sustine fizic, de catre un medic igienist.

Garanția calității serviciilor noastre

Daca ai frecventat cursurile noastre 90% și nu esti mulțumit, noi îți dăm banii inapoi. Interesul nostru este ca tu să fii mulțumit, să înveți meseria aleasă.

Dacă simți că nu ai acumulat suficiente cunoștințe și experiență pe parcursul cursului, un an după finalizarea acestuia ai dreptul să te reîntorci în cadrul academiei și să beneficiezi de practică gratuit cu alte serii în derulare. Această ofertă o puteți întâlni exclusiv la Profesional Academy.

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolvenții nostri.
Posibilitatea de a munci în străinătate cu diploma acreditată internațional pentru salarii net superioare.
Posibilitatea de a-ți găsi un alt job, sau posibilitatea de a-ți deschide propria afacere în urma calificării în cadrul Profesional Academy.

Curs Acreditat A.N.C.

Acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educatiei

Diploma Recunoscută Național și Internațional

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Vino la Curs și Învață o Meserie Nouă!

Cea mai bună variantă pentru formarea ta profesională!

Oferim peste 20 de cursuri de formare profesionala