fbpx

Curs Instructor Fitness

Curs de Calificare

Ești pasionat/ă de fitness, sau vrei să îți aprofundeze cunoștințele teoretice și practice despre un corp sănătos și fitness? Înscrie-te la Cursul Instructor Fitness și împlinește-ți pasiunea.

Z

Diploma Acreditată A.N.C.

Curs acreditat de către A.N.C., Ministerul Muncii și Ministerul Educației

Curs Calificare - 2 Module - C.O.R. 342302

Condiții de participare: 12 clase absolvite

Durata

4 weekend-uri (Modul 1) / 2 weekend-uri (Modul 2)

Cluj Napoca

Inscriere pana la:
2020
Pret:
1760 lei
Level 1
4 weekend-uri

Iași

Inscriere pana la:
2020
Pret:
1760 lei
Level 1
4 weekend-uri

Bistrița

Inscriere pana la:
2020
Pret:
1760 lei
Level 2
2 weekend-uri

Suceava

Inscriere pana la:
2020
Pret:
1760 lei
Level 1
4 weekend-uri

Baia Mare

Inscriere pana la:
2020
Pret:
1760 lei
Level 1
4 weekend-uri

Craiova

Inscriere pana la:
2020
Pret:
1760 lei
Level 1
4 weekend-uri

Târgu Mureș

Inscriere pana la:
2020
Pret:
1760 lei
Level 1
4 weekend-uri

Arad

Inscriere pana la:
2020
Pret:
1760 lei
Level 1
4 weekend-uri

Oradea

Inscriere pana la:
2020
Pret:
1760 lei
Level 1
4 weekend-uri

DETALII CURS

De ce să participi?

Cursul nostru este o bază solidă în sesiunile de antrenament unu la unu. Și pentru că înveți de la oameni cu o experiență solidă:

Cursul e susținut de Alexandra Pintea (foto), supranumită wonder woman, este probabil cea mai iubită instructoare de fitness din Cluj. Face sport de la vârsta de 4 ani, a absolvit liceul sportiv, facultatea de sport și a obținut multiple certificări internaționale în fitness și aerobic. Practică activ fitness de peste 20 de ani și susține clase de aerobic și antrenamente una-la-unu (personal training) de mai bine de 10 ani. În 2017 a fost votată de gsp.ro în top 3 cele mai sexi instructoare de fitness din țară. Mai multe despre Alexandra găsiți pe alexandrapintea.ro sau pagina de facebook: Alexandra Pintea Personal Trainer.

Prof. Virgil R. Rus, Doctor în Știința Educației Fizice și Sportului, cu peste 35 de ani de experiență relevanță: fost gimnast, fost dansator și practicant de arte marțiale, conduce în prezent antrenamente personale și de grup de peste 15 ani. Are propria sală de fitness și e cadru didactic universitar la Universitatea Babeș-Bolyai, Facultatea de Educație Fizică și Sport – Bistrița. Informații detaliate despre Virgil găsești aici [CV Virgil Rus] și pe facebook: NewArt of BodyGym și CardioGym TaeBo.

Diplomă pe care o primești de la Profesional Academy în urma absolvirii cursului și promovării examenului final este acreditată de Ministerul Muncii și Educației Naționale și îți dă posibilitatea să lucrezi atât în țară cât și în țările Uniunii Europene ca instructor în sălile de fitness și instructor în antrenamentele unu-la unu [Personal Training].

OBIECTIVE

Ce vei învăța la curs

 • Anatomie
 • Nutriția în Sport
 • Teoria Antrenamentului [Periodizarea]
 • Cardio Fitness
 • Hipertrofia
 • Antrenamentul de tip Circuit
 • Antrenamentul Funcțional
 • Streching-ul
 • Comunicarea eficientă antrenor-client [DISC]
 • Elemente de Prim Ajutor în Fitness
 • Interacțiune practică

Ce câștigi dacă te încrii?

 • În urma absolvirii cursului și a examenelor de final [cu master-trainerii PA și reprezentanții Ministerului Educației], devii instructor de fitness acreditat și recunoscut internațional.
 • Ești calificat să coordonezi antrenamentele unu la unu în sălile de fitness.
 • Câștigi informații noi cu aplicabilitate practică care te ajută să te dezvolți. Se spune că o persoană ori se dezvoltă, ori moare. Nu există stagnare.
 • Câștigi 4 weekend-uri într-o echipă de oameni motivați și determinați, relații și prietenii noi.
 • Alte surprize / concursuri cu premii pe parcursul cursului.
 • Îți dezvolți abilitățile de a comunica eficient cu clientul tău, în funcție de stilul lui: dominant / influent / stabil / competent [DISC]

Ce pierzi dacă nu participi?

 • Ocazia de a deveni instructor acreditat și recunoscut internațional și de a profesa una dintre meseriile cele mai bine cotate în momentul de față
 • Oportunitate de a învăța de la oameni cu o experiență relevanță în domeniu
 • Oportunitatea de a împărtăși informații și cunoștințe cu oameni care au aceeași pasiune ca a ta: fitness-ul și sportul, stilul de viața sănătos

Cine ar trebui să participe?

Cursul este destinat în principiu:

 

 • Pasionaților de fitness, persoanelor care vor să își aprofundeze cunoștințele teoretice și practice în fitness, fie că vor practica sau nu meseria de antrenor.
 • Antrenorilor care vor să obțină acreditarea națională și internațional care le oferă posibilitatea de a fi instructori de fitness și de a susține antrenamente unu la unu.
 • Antrenorilor deja acreditați care își doresc să aprofundeze cunoștințele, să lege relații noi.

Înscrie-te Acum!

Alătură-te miilor de absolvenți care și-au regăsit plăcerea în meseria pe care o practică acum cu satisfacție în țară sau în străinătate, în domeniul ales.

INFO CURS

Info Curs

Materiale si produse

În cazul cursurilor care necesită achiziționarea de materiale și/sau produse, acestea se pot achiziționa avantajos prin intermediul nostru. Partenerii noștri vă oferă reduceri la majoritea materialelor didactice și produselor necesare cursurilor.

Oferim 30% reducere la toate comenzile pentru produsele Parisax Professional.

Stagiul de Practică

În cadrul cursurilor beauty stagiul de practică se face în școală, cu modele aduse din exterior, sub supravegherea lectorului/trainerului.

Pentru cursurile office cursanții vor realiza un proiect specific părții teoretice a fiecărui curs.

În cazul cursurilor în construcții/auto, stagiul de practică  se face în unități specializate sau la locul de muncă.

Modalități de plată

1. Puteti achita la orice sucursală a Bancii Transilvania din orasul în care vă înscrieți (trebuie sa aveți la dvs. buletinul și o copie tipărită a facturii proforme).

2. Puteti achita cu cardul la sediile Profesional Academy

Dacă preferați plata în rate puteți vedea condițiile de plată pentru fiecare curs aici.

Plata cu Cardul Star BT

Profesional Academy – partener al Băncii Transilvania pentru ca TU să îți poți îndeplini visul mult mai ușor. Problemele financiare nu ar trebui să reprezinte un obstacol în îndeplinirea visului tău.

Click aici pentru detaliile programului.

TESTIMONIALE

Ce spun cursanții noștri

Îi mulţumesc din suflet persoanei deosebite Teodora Gireadă pentru răbdarea acordată cursanților de la mani /pedi şi o recomand tuturor fetelor care vor să învețe manichiură /pedichiură

Cristina Sime

Absolvent Curs Manichiura

Bună! Mă numesc Canletz Ana si am terminat cursul de make-up modulul I, in cadrul scolii Profesional Academy, sub indrumarea Purge Alexandra. Sunt multumita in ceea ce priveste cursul,am invatat foarte multe lucruri importante…

Ana Canletz

Absolvent Curs Machiaj

Salut! Vreau sa spun ca experiența mea ca și cursant (frizer), mi-a lăsat o impresie extrem de plăcută despre modul in care trainer-ul nostru Rareș Moș ne-a instruit…

Raul Sighiartau

Absolvent Curs Frizer

Garanția calității serviciilor noastre

Daca ai frecventat cursurile noastre 90% și nu esti mulțumit, noi îți dăm banii inapoi. Interesul nostru este ca tu să fii mulțumit, să înveți meseria aleasă.

Dacă simți că nu ai acumulat suficiente cunoștințe și experiență pe parcursul cursului, un an după finalizarea acestuia ai dreptul să te reîntorci în cadrul academiei și să beneficiezi de practică gratuit cu alte serii în derulare. Această ofertă o puteți întâlni exclusiv la Profesional Academy.

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolvenții nostri.
Posibilitatea de a munci în străinătate cu diploma acreditată internațional pentru salarii net superioare.
Posibilitatea de a-ți găsi un alt job, sau posibilitatea de a-ți deschide propria afacere în urma calificării în cadrul Profesional Academy.

Curs Acreditat A.N.C.

Acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educatiei

Diploma Recunoscută Național și Internațional

INSCRIE-TE ACUM!

Vino la Curs și Învață o Meserie Nouă!

Cea mai bună variantă pentru formarea ta profesională!

Oferim peste 50 de cursuri Profesionale în 5 Orașe din țară:
Oradea, Satu Mare, Sibiu, Cluj-Napoca, Brasov.

VREAU DETALII SUPLIMENTARE

Folosește acest Formular Rapid pentru a primi Toate Detaliile despre Cursul Tău Preferat. Te contactăm noi pentru a lămuri toate aspectele.

Afli Rapid:
1. Când începe următorul curs în localitatea ta;
2. Care sunt Ofertele Promotionale care se aplică în această perioadă în localitatea ta;
3. Tot ce trebuie să știi pentru a te putea înscrie la curs.

Contactează-ne Rapid

ÎNSCRIE-TE ACUM DACĂ EȘTI HOTĂRÂT

Pentru rezervarea locului în grupă, plata se va face în Contul Colector pentru Cursanți IBAN RO94BTRLRONINCS000767901 (vă rugăm să aplicați peste valoarea cursului și 60 lei taxa de examinare)

Pentru plata ONLINE se poate face la optiunea PLATI UTILITATI in aplicatia BT unde platiti si furnizorii EON, ELECTRICA, ORANGE etc. cu denumirea PRINCES STUDIO.

Formular Inscriere


Date de identificare cursant *
Adresa | Telefon | Email

Va rugam selectati categoria si cursul si dorit *

Selectati locatia dorita

Doriti plata


Cursul este achitat de catre:


Optional puteti atasa copia CI, Certificat nastere/casatorie, Diploma studii, Adeverinta medicala (jpg, png sau pdf)


Important: Pentru a trimite formularul este necesar sa bifati casuta prin care va exprimati consimtamantul ca sunteti de acord cu transmiterea online si procesarea datelor Dvs. personale de catre Profesional Academy. Daca nu doriti sa transmiteti date personale online, va rugam sa ne contactati la sediul unde intentionati sa urmati cursul sau la tel: 0744.920.034