În această perioadă Profesional Academy își continuă activitatea. Ținem toate cursurile în sălile de clasă din sediile noastre SAU Online. Vă așteptăm pentru înscrieri!

Seminar Microblading

Seminar

Microblading-ul este o procedură nonivazivă prin care sunt aplicate sprâncene semipermanente peste sau în completare/înlocuire la sprâncenele tale – este tehnica manuală japoneză a redefinirii sprâncenelor.

Z

Diploma de Participare

Diploma de participare Profesional Academy, recunoaștere internațională

Seminar

Condiții de participare: curs de cosmetician absolvit

Durata

2 zile

   

Preț standard: 1900 lei (fara produse incluse)

 

 

Cluj Napoca

Inscriere pana la:
19 Noiembrie

Oradea

Inscriere pana la:
19 Noiembrie

DETALII CURS

Cursul Microblading este destinat tuturor celor care doresc să învețe această artă și vor să deprindă abilități în desenarea sprâncenelor frumoase, în mod special cosmeticieni sau  artiști make-up, aceștia având deja formate tehnici și abilități proprii în cosmetica sprâncelenlor. Acestora le va fi foarte ușor să învețe nouă tehnică de microblading.

Microblading-ul este o procedură nonivazivă prin care sunt aplicate sprâncene semipermanente peste sau în completare/înlocuire la sprâncenele tale – este tehnica manuală japoneză a redifinirii sprâncenelor, prin cele mai naturale imitații de fire de păr.

Este metoda de reconstrucție și stilizare a sprâncenelor, metoda prin care se construiesc fire extrem de subțiri și reale. Această procedură se realizează cu ajutorul unui stilou la capătul căruia se atașează o microlamă foarte fină din oțel medicinal cu ajutorul căreia se introduce pigmentul în epiderm.

Multe femei îndrăgesc procedeul deoarece își pot alege modelul sprâncenelor dorite și odată aplicat pigmentul acesta păstrează culoarea și forma pentru o perioadă de mai bine de un an.

Acest prim procedeu de pigmentare durează 2 ore (prima ședință) și ține 9 – 15 luni.

În funcție de textura tenului, vârstă și cât de mult ulei produce pielea, rezultatele pot dura mai mult sau mai puțin. Persoanele care au pielea ce produce mai mult ulei, sau sunt mai în vârstă, vor observa mai repede pierderea intensității pigmentului.

Pentru rezultate bune sunt necesare două ședințe de microblading:

Prima ședință durează aproximativ 2-3 ore, vom pune pigmentul și vom fixa conturul sprâncenelor.

A doua ședință este mai scurtă, durează maxim o oră, aici vom putea face mici ajustări finale la formă sau conținutul sprâncenelor și se va mai trece o dată peste forma inițială pentru a sigila pigmentul și mai bine, pentru ca acesta să reziste timp mai îndelungat.

După a doua ședință nu mai este necesară altă sesiune de microblading decât după 9 – 15 luni, când pigmentul va începe să-și piardă din intensitate. Bineînțeles un pensat este binevenit pentru a fi mereu aranjată prin păstrarea conturului, a formelor sprâncenelor.

OBIECTIVE

Ce vei învăța la curs

Cursul include instructaj profesional teoretic și practic:

 • Norme igienico-sanitare
 • Tehnica realizării modelului
 • Forma și culoarea sprâncenei
 • Culoarea tenului (pigmentul de piele)
 • Corectarea simetriei
 • Prezentarea pigmenților, microlamelelor, anestezice
 • Poziția de lucru și tehnica de desenare cu stiloul

Partea practică, pe modele artificiale și umane, este susținută de un kit de lucru (materiale incluse în prețul cursului):

 • Aparat stilou
 • 2 pigmenți profesionali – suficienți pentru 30 de proceduri
 • Microlamele inox medicinal
 • Creion contur
 • Riglă
 • Piele artificială

INFO CURS

Info Curs

Plata cu Cardul Star BT

Profesional Academy – partener al Băncii Transilvania pentru ca TU să îți poți îndeplini visul mult mai ușor. Problemele financiare nu ar trebui să reprezinte un obstacol în îndeplinirea visului tău.

Click aici pentru detaliile programului.

Stagiul de Practică

În cadrul cursurilor beauty stagiul de practică se face în școală, cu modele aduse din exterior, sub supravegherea lectorului/trainerului.

Pentru cursurile office cursanții vor realiza un proiect specific părții teoretice a fiecărui curs.

În cazul cursurilor în construcții/auto, stagiul de practică  se face în unități specializate sau la locul de muncă.

Modalități de plată

1. Puteti achita la orice sucursală a Bancii Transilvania din orasul în care vă înscrieți (trebuie sa aveți la dvs. buletinul și o copie tipărită a facturii proforme).

2. Puteti achita cu cardul la sediile Profesional Academy

Dacă preferați plata în rate puteți vedea condițiile de plată pentru fiecare curs aici.

TESTIMONIALE

Ce spun cursanții noștri

Garanția calității serviciilor noastre

Daca ai frecventat cursurile noastre 90% și nu esti mulțumit, noi îți dăm banii inapoi. Interesul nostru este ca tu să fii mulțumit, să înveți meseria aleasă.

Dacă simți că nu ai acumulat suficiente cunoștințe și experiență pe parcursul cursului, un an după finalizarea acestuia ai dreptul să te reîntorci în cadrul academiei și să beneficiezi de practică gratuit cu alte serii în derulare. Această ofertă o puteți întâlni exclusiv la Profesional Academy.

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolvenții nostri.
Posibilitatea de a munci în străinătate cu diploma acreditată internațional pentru salarii net superioare.
Posibilitatea de a-ți găsi un alt job, sau posibilitatea de a-ți deschide propria afacere în urma calificării în cadrul Profesional Academy.

Diploma de Participare

Profesional Academy

Diploma Recunoscută Național și Internațional

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Vino la Curs și Învață o Meserie Nouă!

Cea mai bună variantă pentru formarea ta profesională!

Oferim peste 20 de cursuri de formare profesionala