CURS MICROBLADING Diploma de particpare PA

curs-microblading

ORAS INSCRIERE PANA LA DURATA PRET INSCRIE-TE ACUM!
Oradea 27 Decembrie 3 zile 1800 RON – achitare integrala fara produse (2100 RON cu produse incluse ) CLICK AICI!
Cluj-Napoca 27 Decembrie 3 zile 1800 RON – achitare integrala fara produse (2100 RON cu produse incluse ) CLICK AICI!
Satu Mare 27 Decembrie 3 zile 1800 RON – achitare integrala fara produse (2100 RON cu produse incluse ) CLICK AICI!
Sibiu 27 Decembrie 3 zile 1800 RON – achitare integrala fara produse (2100 RON cu produse incluse ) CLICK AICI!

Detalii curs

Cursul Microblading este destinat tuturor celor care doresc să învețe această artă și vor să deprindă abilități în desenarea sprâncenelor frumoase, în mod special cosmeticieni sau make-up artiști, aceștia având deja formate tehnici și abilități proprii în cosmetica sprâncelenlor. Acestora le va fi foarte ușor să învețe noua tehnică de microblading.

Microblading-ul este o procedură nonivazivă prin care sunt aplicate sprâncene semipermanente peste sau în completare/înlocuire la sprâncenele tale – este tehnica manuală japoneză a redifinirii sprâncenelor, prin cele mai naturale imitații de fire de păr.
Microbladingul este metoda de reconstrucție și stilizare a sprâncenelor, metoda prin care se construiesc fire extrem de subțiri și reale. Această procedură se realizează cu ajutorul unui stilou la capătul căruia se atașează o microlamă foarte fină din oțel medicinal cu ajutorul căreia se introduce pigmentul în epiderm.
Multe femei îndrăgesc procedeul deoarece își pot alege modelul sprâncenelor dorite și odată aplicat pigmentul acesta păstrează culoarea și forma pentru o perioada de mai bine de un an.

Acest prim procedeu de pigmentare durează 2 ore (prima ședință) și ține 9 – 15 luni.

In funcție de textura tenului tău, vârstă și cât de mult ulei produce pielea ta rezultatele pot dura mai mult sau mai puțin.
Persoanele care au pielea ce produce mai mult ulei, sau sunt mai în vârstă, vor observa mai repede pierderea intensității pigmentului.

Pentru rezultate bune sunt necesare două ședințe de microblading:

Prima sedință durează aproximativ 2-3 ore, vom pune pigmentul și vom fixa conturul sprâncenelor.
A doua sedință este mai scurtă, durează maxim o oră , aici vom putea face mici ajustări finale la forma sau conținutul sprâncenelor și se va mai trece o dată peste forma inițială pentru a sigila pigmentul și mai bine, pentru ca acesta să reziste timp mai îndelungat.

După a doua ședință nu mai este necesară altă sesiune de microblading decât după 9-15 luni, când pigmentul va începe să-și piardă din intensitate. Bineînțeles un pensat este binevenit pentru a fi mereu aranjată prin păstrarea conturului, a formelor sprancenelor.

Este neceasar sa-mi fac acest procedeu?

Daca dorești sprâncene frumoase de durată, care nu au nevoie de continuă aranjare, atunci desigur trebuie să-ți faci microblading.

Atenție, înainte de de a te prezenta la stilistul tău nu consuma cafea, alcool, ceai negru, acestea cresc tensiunea arterială, provoacă tahicardie (inima bate mai repede), iar alcoolul este vasodilatator, pigmentarea se face în stratul epiderm al pielii dar cum acesta are o grosime de 0,03 -0,05 mm și cum vasele de sânge se află în derm (sub epiderm) și sunt dilatate și cu presiune, există riscul unor ușoare sângerări superficiale.

Durata curs : 3 zile

Conditii de participare la curs : 10 clase absolvite ( invatamant obligatoriu)

Ce se invata la curs ?

Cursul include instructaj profesional teoretic și practic:

 • norme igienico-sanitare
 • tehnica realizării modelului
 • forma și culoarea sprâncenei
 • culoarea tenului (pigmentul de piele)
 • corectarea simetriei
 • prezentarea pigmenților, microlamelelor, anestezice
 • poziția de lucru și tehnica de desenare cu stiloul

Materiale si produse :

Partea practică, pe modele artificiale și umane, este susținută de un kit de lucru (materiale incluse în prețul cursului):

 • aparat stilou
 • 2 pigmenți profesionali – suficienți pentru 30 de proceduri
 • microlamele inox medicinal
 • creion contur
 • riglă
 • piele artificială

După terminarea instruirii teoretice și practice veți avea toate cunoștințele necesare pentru a putea pune în practică arta microblading

Curs acreditat sigla ANC si Minister       Diploma participare Profesional Academy

 • *Reducerea aplicata la achitarea integrala a cursului in momentul inscrierii

Modalitati de plata

Varianta 1- Puteti achita la orice sucursala a Bancii Transilvania din orasul in care va inscrieti (va atentionam ca trebuie sa aveti la d-voastra buletinul si o copie tiparita a facturii proforme)
Varianta 2- Puteti achita cu cardul la sediile Profesional Academy

In factura proforma primita veti avea toate datele si instructiunile necesare, indiferent de cum alegeti sa faceti plata, fie ca sunteti persoana fizica ori persoană juridică.
Factura fiscala o veti primi personal la secretariat, dupa efectuarea platii.

Profesional Academy, parteneri cu Banca Transilvania doar pentru ca TU sa iti poti indeplini visul mult mai usor. Problemele financiare nu ar trebui sa reprezinte un obstacol in indeplinirea visului tau.

La Profesional Academy poti beneficia de 4 rate fara dobanda. Pe langa toate acestea daca alegi sa folosesti cardul Star pentru plata unui curs(fara sa folosesti optiunea de plata in rate) primesti 3% puncte Star (puncte de loialitate).

Cum functoineaza programul? Foarte simplu! 🙂 

Pentru inscrieri telefonice sau mai multe detalii va rugam sa ne contactati la tel: 0744920034

Garantia calitatii serviciilor noastre:

Daca ai frecventat cursurile noastre 90% si la final nu esti multumit, noi iti dam banii inapoi. Noi suntem interesati ca si tu sa fii multumit, sa inveti meseria aleasa.

Daca simti ca nu ai acumulat suficiente cunostinte si experienta pe parcursul cursului, pana la un an dupa finalizarea cursului ai dreptul sa te reintorci in cadrul academiei si sa beneficiezi de practica gratuit cu alte serii in derulare. Aceasta oferta o puteti intalni exclusiv la Profesional Academy.

Noi nu vindem cursuri,
Noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri
Posibilitatea de a munci in strainatate cu diploma acreditata international pentru salarii net superioare
Posibilitatea de a-ti gasi un alt job, sau posibilitatea de a-ti deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul Profesional Academy.


Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.