CURS SPECIALIST IN ACTIVITATEA DE COACHING – COR 242412 CURS DE SPECIALIZARE

cursuri-calificare-specialist-coaching

ORAS INSCRIERE PANA LA DURATA PRET INSCRIE-TE ACUM!
Oradea  1 Februarie 4 Saptamani 2200 lei – achitare integrala ( sau 2600 RON in rate) CLICK AICI!
Cluj-Napoca  1 Februarie 4 Saptamani 2200 lei – achitare integrala ( sau 2600 RON in rate) CLICK AICI!
Satu Mare  1 Februarie 4 Saptamani 2200 lei – achitare integrala ( sau 2600 RON in rate) CLICK AICI!
Brasov  1 Februarie 4 Saptamani 2200 lei – achitare integrala ( sau 2600 RON in rate) CLICK AICI!

Detalii curs

Coaching inseamna “antrenament” si este un termen imprumutat din sport.

Coaching-ul se refera la un parteneriat intre un coach (antrenor) si clientul sau, client care doreste sa atinga un obiectiv anume, in sensul evolutiei sau cresterii performantei sale – in plan profesional sau individual.

Veti intalni, in esenta:
1. Business Coaching: “executive”, “corporate”, “career”, “leadership” coaching sunt doar cativa dintre termenii pe care ii puteti gasi in articole, pagini web sau carti. Acest tip de coaching este adresat cresterii performantei in plan profesional – de la abilitati de comunicare la cele manageriale, de branding personal si multe altele.
2. Life Coaching: se adreseaza vietii personale, acolo unde oamenii vor sa dezvolte relatii mai bune, sa comunice eficient, sa isi stabileasca scopuri armonioase a caror atingere genereaza satisfactie, echilibru, autocunoastere, autocontrol, sanatate etc.

Coachingul are ca si principiu de baza convingerea ca orice om are in el toate resursele necesare atingerii obiectivelor benefice pe care si le poate propune. Nu se bazeaza pe  conceptul de personalitate, asa cum este el formulat de psihologia academica, si considera ca acest concept – desi are anumite beneficii – limiteaza viziunea asupra fiintei umane si asupra accesului la potentialul ei imens, dintre care o parte este, aproape intotdeauna, latent. Opereaza atat cu mintea constienta, cat si cu subconstientul, in functie de tipul si metoda de coaching.

Ce nu este coachingul?

1. Nu este psihoterapie: aceasta presupune existenta unei afectiuni psihice si a unui psihodiagnostic, precum si a unor metode de remediere.

2. Nu este consiliere psihologica: consilierea se adreseaza indivizilor sanatosi, are in centru evaluarea psihologica si sfatuirea clientului, in scopuri adaptative.

3. Nu este mentoring: acest proces presupune ca un expert intr-un domeniu profesional anume sa “ia sub aripa protectoare” si sa il supervizeze pe un alt coleg, cu un grad de experienta mai mic.

Daca schimbarea pe care o initiaza psihoterapia este una de remediere, schimbarea propusa de coaching este una generativa – care opereaza cu abilitati, talente, cunostiinte, cu scopul de a crea ceva calitativ superior. Clientul care se adreseaza unui coach are aspiratii catre ceva mai bun, are vise, dorinte sau chiar viziuni indraznete si este in cautarea unor mijloace de a le duce la indeplinire.
Coachingul este asociat cu una sau mai multe dintre dorintele importante ale unui om:
1. evolutia constienta – intelegere, autocunoastere si depasirea unor limite,
2. atingerea performantei intr-un anumit context,
3. definirea si atingerea nivelului de excelenta individuala.
In coaching accentul este pus pe identificarea resurselor pe care fiecare persoana in parte le are si pe construirea unor strategii care sa permita atingerea telurilor pozitive dorite. In plus, de coaching pot beneficia si echipele si organizatiile.

Cerinte pentru examen :

Test grila de 20 intrebari cu raspunsuri multiple

O recenzie dupa o carte despre coaching, la alegere

Un proiect cu o tema specifica legata de modul personal de abordare a activitatii de coaching sau aplicatii ale coachingului in diverse domenii in functie de pregatirea anterioara a cursantului sau aplicatii practice ale coachingului la locul de munca (daca e cazul) sau un tabel cu evidenta sedintelor de coaching realizate, un document cu detaliile referitoare la rezultatele autoobservarii si propuneri de dezvoltare continua a coachului pentru fiecare client cu care a lucrat. (evolutia coachului pe baza rapoartelor de activitate)

O sesiune demonstrativa de coaching de 15 min

Durata curs : 4 saptamani

Conditii de participare la curs : studii universitare ( licenta)

Ce se invata la curs ?

 • Fundamentele procesului de coaching
 • Coaching personal și organizaţional
 •  Etică şi standarde profesionale în coaching
 • Comunicarea în coaching
 •  Atitudinea de coach
 • Tehnici specifice de coaching
 • Evaluarea performanţei (metode)
 • Auto-dezvoltare și auto-observare
 • Organizarea activităţii de coaching
 • Managementul contractului de coaching
 • Marketingul serviciilor de coaching
 • Experienţă practică de coaching

 

Materiale si produse : Pentru partea practica se vor utiliza exemple practice  si studii de caz .

[/list]

Cursul poate fi organizat in orice oras din tara, cu mentiunea ca exista un numar minim de participanti.

COD COR 242412

 • *Reducerea aplicata la achitarea integrala a cursului in momentul inscrierii
  Program plata in rate :
 • 1300 RON la inscriere (inregistare dosar)
 • 1300 RON in prima zi de curs
 • Taxa examinare – 40 lei

Modalitati de plata

Varianta 1- Puteti achita la orice sucursala a Bancii Transilvania din orasul in care va inscrieti (va atentionam ca trebuie sa aveti la d-voastra buletinul si o copie tiparita a facturii proforme)
Varianta 2- Puteti achita cu cardul la sediile Profesional Academy

In factura proforma primita veti avea toate datele si instructiunile necesare, indiferent de cum alegeti sa faceti plata, fie ca sunteti persoana fizica ori persoană juridică.
Factura fiscala o veti primi personal la secretariat, dupa efectuarea platii.

Profesional Academy, parteneri cu Banca Transilvania doar pentru ca TU sa iti poti indeplini visul mult mai usor. Problemele financiare nu ar trebui sa reprezinte un obstacol in indeplinirea visului tau.

La Profesional Academy poti beneficia de 4 rate fara dobanda. Pe langa toate acestea daca alegi sa folosesti cardul Star pentru plata unui curs(fara sa folosesti optiunea de plata in rate) primesti 3% puncte Star (puncte de loialitate).

Cum functoineaza programul? Foarte simplu! 🙂 

Pentru inscrieri telefonice sau mai multe detalii va rugam sa ne contactati la tel: 0744920034

Garantia calitatii serviciilor noastre:

Daca ai frecventat cursurile noastre 90% si la final nu esti multumit, noi iti dam banii inapoi. Noi suntem interesati ca si tu sa fii multumit, sa inveti meseria aleasa.

Daca simti ca nu ai acumulat suficiente cunostinte si experienta pe parcursul cursului, pana la un an dupa finalizarea cursului ai dreptul sa te reintorci in cadrul academiei si sa beneficiezi de practica gratuit cu alte serii in derulare. Aceasta oferta o puteti intalni exclusiv la Profesional Academy.

Noi nu vindem cursuri,
Noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri
Posibilitatea de a munci in strainatate cu diploma acreditata international pentru salarii net superioare
Posibilitatea de a-ti gasi un alt job, sau posibilitatea de a-ti deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul Profesional Academy.


Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.