fbpx

Curs Specialist în
Activitatea de Coaching

Curs de Specializare

Coaching-ul se referă la un parteneriat între un coach (antrenor) și clientul său, client care dorește să atingă un obiectiv anume, în sensul evoluției sau creșterii performanței sale, în plan profesional sau individual.

Z

Diploma Acreditată A.N.C.

Curs acreditat de către A.N.C., Ministerul Muncii și Ministerul Educației

Curs Specializare - C.O.R. 242412

Condiții de participare: studii universitare (licență)

Durata

4 săptămâni

Scoala de vara

25% Reducere

Curs

Specialist în Activitatea de Coaching (Specializare)

Pret promotional:

1725 LEI

Pret standard:

2300 LEI

Oradea

Inscriere pana la:
August
Pret:
2300 lei
(plata integrală)
2700 lei (plata în rate)

Cluj Napoca

Inscriere pana la:
August
Pret:
2300 lei
(plata integrală)
2700 lei (plata în rate)

Satu Mare

Inscriere pana la:
August
Pret:
2300 lei
(plata integrală)
2700 lei (plata în rate)

Sibiu

Inscriere pana la:
August
Pret:
2300 lei
(plata integrală)
2700 lei (plata în rate)

Brașov

Inscriere pana la:
August
Pret:
2300 lei
(plata integrală)
2700 lei (plata în rate)

DETALII CURS

Coaching înseamnă “antrenament” și este un termen împrumutat din sport.

Coaching-ul se referă la un parteneriat între un coach (antrenor) și clientul său, client care dorește să atingă un obiectiv anume, în sensul evoluției sau creșterii performanței sale, în plan profesional sau individual.

Coachingul are ca și principiu de bază convingerea că orice om are în el toate resursele necesare atingerii obiectivelor benefice pe care și le poate propune. Nu se bazează pe  conceptul de personalitate, așa cum este el formulat de psihologia academică, și consideră că acest concept – deși are anumite beneficii – limitează viziunea asupra ființei umane și asupra accesului la potențialul ei imens, dintre care o parte este, aproape întotdeauna, latent. Operează atât cu mintea conștientă, cât și cu subconștientul, în funcție de tipul și metoda de coaching.

Veți întâlni, în esență:

 1. Business Coaching: executive, corporate, career sau leadership coaching sunt doar câțiva dintre termenii pe care îi puteți găsi în articole, pagini web sau cărți. Acest tip de coaching este adresat creșterii performanței în plan profesional – de la abilitați de comunicare la cele manageriale, de branding personal și multe altele.
 2. Life Coaching: se adresează vieții personale, acolo unde oamenii vor să dezvolte relații mai bune, să comunice eficient, să își stabilească scopuri armonioase a căror atingere generează satisfacție, echilibru, autocunoaștere, autocontrol, sănătate etc.

Ce nu este coachingul?

 •  Nu este psihoterapie: aceasta presupune existența unei afecțiuni psihice și a unui psihodiagnostic, precum și a unor metode de remediere.
 • Nu este consiliere psihologică: consilierea se adresează indivizilor sănătoși, are în centru evaluarea psihologică și sfătuirea clientului, în scopuri adaptative.
 • Nu este mentoring: acest proces presupune ca un expert într-un domeniu profesional anume să “ia sub aripa protectoare” și să îl supervizeze pe un alt coleg, cu un grad de experiență mai mic.

Dacă schimbarea pe care o inițiază psihoterapia este una de remediere, schimbarea propusă de coaching este una generativă – care operează cu abilitați, talente, cunoștințe, cu scopul de a crea ceva calitativ superior. Clientul care se adresează unui coach are aspirații către ceva mai bun, are vise, dorințe sau chiar viziuni îndrăznețe și este în căutarea unor mijloace de a le duce la îndeplinire.

Coachingul este asociat cu una sau mai multe dintre dorințele importante ale unui om:

 1. evoluția conștientă – înțelegere, autocunoaștere și depășirea unor limite,
 2. atingerea performanței într-un anumit context
 3. definirea și atingerea nivelului de excelență individuală

În coaching accentul este pus pe identificarea resurselor pe care fiecare persoană în parte le are și pe construirea unor strategii care să permită atingerea țelurilor pozitive dorite. În plus, de coaching pot beneficia și echipele și organizațiile.

Programul de desfășurare a activitățiilor cursului conține atât o parte teoretică cât și una practică. Pentru partea practică se vor utiliza exemple practice și studii de caz.

OBIECTIVE

Ce vei învăța la curs

 • Fundamentele procesului de coaching
 • Coaching personal și organizațional
 • Etică și standarde profesionale în coaching
 • Comunicarea în coaching
 • Atitudinea de coach
 • Tehnici specifice de coaching
 • Evaluarea performanței (metode)
 • Auto-dezvoltare și auto-observare
 • Organizarea activității de coaching
 • Managementul contractului de coaching
 • Marketingul serviciilor de coaching
 • Experiență practică de coaching

Cerințe pentru examen:

 • Test grilă de 20 întrebări cu răspunsuri multiple
 • Recenzia unei cărți despre coaching, la alegere
 • Un proiect cu o temă specifică legată de modul personal de abordare a activității de coaching; sau aplicații ale coachingului în diverse domenii în funcție de pregătirea anterioară a cursantului; sau aplicații practice ale coachingului la locul de muncă (dacă e cazul); sau un tabel cu evidența ședințelor de coaching realizate, un document cu detaliile referitoare la rezultatele auto-observării și propuneri de dezvoltare continuă a coach-ului pentru fiecare client cu care s-a lucrat (evoluția coach-ului pe baza rapoartelor de activitate)
 • O sesiune demonstrativă de coaching de 15 minute

Înscrie-te Acum!

Alătură-te miilor de absolvenți care și-au regăsit plăcerea în meseria pe care o practică acum cu satisfacție în țară sau în străinătate, în domeniul ales.

INFO CURS

Info Curs

Materiale si produse

În cazul cursurilor care necesită achiziționarea de materiale și/sau produse, acestea se pot achiziționa avantajos prin intermediul nostru. Partenerii noștri vă oferă reduceri la majoritea materialelor didactice și produselor necesare cursurilor.

Oferim 30% reducere la toate comenzile pentru produsele Parisax Professional.

Stagiul de Practică

În cadrul cursurilor beauty stagiul de practică se face în școală, cu modele aduse din exterior, sub supravegherea lectorului/trainerului.

Pentru cursurile office cursanții vor realiza un proiect specific părții teoretice a fiecărui curs.

În cazul cursurilor în construcții/auto, stagiul de practică  se face în unități specializate sau la locul de muncă.

Modalități de plată

1. Puteti achita la orice sucursală a Bancii Transilvania din orasul în care vă înscrieți (trebuie sa aveți la dvs. buletinul și o copie tipărită a facturii proforme).

2. Puteti achita cu cardul la sediile Profesional Academy

Dacă preferați plata în rate puteți vedea condițiile de plată pentru fiecare curs aici.

Plata cu Cardul Star BT

Profesional Academy – partener al Băncii Transilvania pentru ca TU să îți poți îndeplini visul mult mai ușor. Problemele financiare nu ar trebui să reprezinte un obstacol în îndeplinirea visului tău.

Click aici pentru detaliile programului.

TESTIMONIALE

Ce spun cursanții noștri

Îi mulţumesc din suflet persoanei deosebite Teodora Gireadă pentru răbdarea acordată cursanților de la mani /pedi şi o recomand tuturor fetelor care vor să învețe manichiură /pedichiură

Cristina Sime

Absolvent Curs Manichiura

Bună! Mă numesc Canletz Ana si am terminat cursul de make-up modulul I, in cadrul scolii Profesional Academy, sub indrumarea Purge Alexandra. Sunt multumita in ceea ce priveste cursul,am invatat foarte multe lucruri importante…

Ana Canletz

Absolvent Curs Machiaj

Salut! Vreau sa spun ca experiența mea ca și cursant (frizer), mi-a lăsat o impresie extrem de plăcută despre modul in care trainer-ul nostru Rareș Moș ne-a instruit…

Raul Sighiartau

Absolvent Curs Frizer

Garanția calității serviciilor noastre

Daca ai frecventat cursurile noastre 90% și nu esti mulțumit, noi îți dăm banii inapoi. Interesul nostru este ca tu să fii mulțumit, să înveți meseria aleasă.

Dacă simți că nu ai acumulat suficiente cunoștințe și experiență pe parcursul cursului, un an după finalizarea acestuia ai dreptul să te reîntorci în cadrul academiei și să beneficiezi de practică gratuit cu alte serii în derulare. Această ofertă o puteți întâlni exclusiv la Profesional Academy.

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolvenții nostri.
Posibilitatea de a munci în străinătate cu diploma acreditată internațional pentru salarii net superioare.
Posibilitatea de a-ți găsi un alt job, sau posibilitatea de a-ți deschide propria afacere în urma calificării în cadrul Profesional Academy.

Curs Acreditat A.N.C.

Acreditat de Ministerul Muncii și Ministerul Educatiei

Diploma Recunoscută Național și Internațional

Vino la Curs și Învață o Meserie Nouă!

Cea mai bună variantă pentru formarea ta profesională!

Oferim peste 50 de cursuri Profesionale în 5 Orașe din țară:
Oradea, Satu Mare, Sibiu, Cluj-Napoca, Brasov

Mii de persoane au acum cariera mult visată datorită cursurilor noastre.

VINO ȘI TU!

VREAU DETALII

Folosește acest Formular Rapid pentru a primi Toate Detaliile despre Cursul Tău Preferat. Te contactăm noi pentru a lămuri toate aspectele.

Afli Rapid:
1. Când începe următorul curs în localitatea ta;
2. Care sunt Ofertele Promotionale care se aplică în această perioadă în localitatea ta;
3. Tot ce trebuie să știi pentru a te putea înscrie la curs.

Contactează-ne Rapid