Curs – Tatuator Cosmetic – cod COR 514206

cursuri-calificare-tatuator-cosmetic

ORAS INSCRIERE PANA LA DURATA PRET INSCRIE-TE ACUM!
Oradea Decembrie 3 zile 1800 RON – achitare integrala fara produse (2100 RON cu produse incluse ) CLICK AICI!
Cluj-Napoca Decembrie 3 zile 1800 RON – achitare integrala fara produse (2100 RON cu produse incluse ) CLICK AICI!
Satu Mare Decembrie 3 zile 1800 RON – achitare integrala fara produse (2100 RON cu produse incluse ) CLICK AICI!

Anul acesta se poarta tatuajele. Sa stii sa faci tatuaje inseamna sa stii o arta, sa lucrezi intr-un domeniu nou, sa ai o profesie noua. Profesia de “tatuator” este o profesie noua in Romania dar o profesie cu istorie in Europa. Sa stii sa faci tatuaje inseamna sa ai o profesie de durata, profesie care iti poate aduce multi bani dar si celebritate. Anastasia Soare este regina sprancenelor si a inceput cu un curs, a muncit mult si acum are succes. Si tu poti fi la fel!

Cum ajungi tatuator?

Primul pas pentru a deveni tatuator este sa te inscri la cursul de tatuator din cadrul Profesional Academy. Cursul de tatuator este cursul in cadrul caruia vei invata tatuajul sprancenelor, tatuajul buzelor (contur, marire, pigmentare), tatuaj – conturul ochilor (eyeliner dar si conturul pleoapelor inferioare).

Ce este tatuajul cosmetic?

Tatuajul cosmetic este o metoda de corectare a defectelor si de scoatere in evidenta a trasaturilor frumoase, scopul fiind de a armoniza trasaturile fetei. Tehnicile folosite pentru machiajul semipermanent sunt adesea denumite “micropigmentari”, acestea presupunand implantarea de pigment in cantitati mici in stratul dermic al pielii. Tatuajul cosmetic este considerat “permanent” deoarece culoarea implantata in stratul dermic al pielii nu poate fi indepartata prin spalare sau demachiere. Ca orice tatuaj, si machiajul cosmetic necesita intretinere periodica. Machiajul semipermanent are o durata de viata de pana la 5 ani, dupa care necesita retusuri.

Tatuajul cosmetic, o afacere profitabila

Sa iti deschizi un cabinet de tatuator nu mai este o corvoada. Dupa ce parcurgi cursul nostru vei putea sa iti deschizi propria afacere. Trendul tatuajelor si mai ales a tatuajelor cosmetice nu se va demoda niciodata iar in Romania astfel de cursuri si afaceri sunt la inceput. Daca te gandesti cine poate sa iti calce pragul cabinetului, iti spunem noi: vedetele. O vedeta din Romania are deja sprancenele tatuate, Elena Merisoreanu, si oricand poate sa iti calce pragul alta vedeta inspirata de alegerea doamnei.

Cursul de tatuator este un prim pas spre celebritate!

IN CADRUL ACESTUI CURS SE VA INVATA:
  • tatuajul sprancenelor
  • tatuajul buzelor (contur, marire si pigmentare totala a buzelor)
  • tatuaj contur ochi (eyeliner si conturul pleoapelor inferioare)
  • PRODUSELE SI APARATUL NU SUNT INCLUSE!
DETALII SUPLIMENTARE:

Cursul se va imparti in 2 sesiuni astfel incat cursantul sa se poata familiariza cu tehnica folosita in micropigmentare. Se va incepe cu partea teoretica, tatuarea sprancenelor, fir cu fir si total iar dupa ce se obtine o siguranta in utilizarea aparatului, se va trece la tatuarea buzelor si a ochiului.

Cursul se poate efectua si intensiv, adica in 3-4 zile consecutive.

Se ofera consultanta in alegerea aparaturii si a pigmentilor folositi iar pe perioada cursului se ofera gratuit suportul teoretic. Practica va fi facuta in cadrul academiei noastre.

Tatuajul cosmetic este o metoda de corectare a defectelor si de scoatere in evidenta a trasaturilor frumoase, scopul fiind de a armoniza trasaturile fetei. Tehnicile folosite pentru machiajul semipermanent sunt adesea denumite “micropigmentari”, acestea presupunand implantarea de pigment in cantitati mici in stratul dermic al pielii. Tatuajul cosmetic este considerat “permanent” deoarece culoarea implantata in stratul dermic al pielii nu poate fi indepartata prin spalare sau demachiere. Ca orice tatuaj, si machiajul cosmetic necesita intretinere periodica. Machiajul semipermanent are o durata de viata de pana la 5 ani, dupa care necesita retus.

Cursurile dureaza 3 zile a cate 6-8 ore pe zi si se desfasoara sub atenta indrumare a unui specialist estetician.

Conditii de participare la curs : 10 clase absolvite
*Pret curs: 1800 RON fara produse, (respectiv 2300 RON cu produsele/consumabilele academiei)
*Aparatul de tatuat nu este inclus.
*Plata cursului se poate face in 2 rate.
Taxa examinare – 40 lei

Modalitati de plata

Varianta 1 – Puteti achita la orice sucursala a Bancii Transilvania din orasul in care va inscrieti (va atentionam ca trebuie sa aveti la d-voastra buletinul si o copie tiparita a facturii proforme)
Varianta 2 – Puteti achita cu cardul la sediile Profesional Academy

In factura proforma primita veti avea toate datele si instructiunile necesare, indiferent de cum alegeti sa faceti plata, fie ca sunteti persoana fizica ori persoană juridică.
Factura fiscala o veti primi personal la secretariat, dupa efectuarea platii.

Modalitati de plata cu cardul STAR – Banca Transilvania!

Pentru inscrieri telefonice sau mai multe detalii va rugam sa ne contactati la tel: 0744.920.034

Garantia calitatii serviciilor noastre:

Daca ai frecventat cursurile noastre 90% si la final nu esti multumit, noi iti dam banii inapoi. Noi suntem interesati ca si tu sa fii multumit, sa inveti meseria aleasa.

Daca simti ca nu ai acumulat suficiente cunostinte si experienta pe parcursul cursului, pana la un an dupa finalizarea cursului ai dreptul sa te reintorci in cadrul academiei si sa beneficiezi de practica gratuit cu alte serii in derulare. Aceasta oferta o puteti intalni exclusiv la Profesional Academy.

Noi nu vindem cursuri,
Noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri
Posibilitatea de a munci in strainatate cu diploma acreditata international pentru salarii net superioare
Posibilitatea de a-ti gasi un alt job, sau posibilitatea de a-ti deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul Profesional Academy.

 

 


Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.