fbpx

Cursuri Acreditate

Profesional Academy organizează cursuri acreditate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației. Dotări excepționale, lectori profesioniști, cele mai bune condiții de pregătire pentru ca tu să ai o șansă reală de a-ți clădi cariera pe care o visezi!

Cursuri Beauty

Diploma Acreditată

Cursuri acreditate de înfrumusețare: machiaj, cosmetică, coafor, frizer, manichiură, pedichiură, stilist unghii, masaj și altele.

Cursuri Office

Diploma Acreditată

Cursuri acreditate pentru o carieră de succes: manager, manager proiect, inspector resurse umane, contabilitate, limbi străine, informatică, etc.

Cursuri Customer

Diploma Acreditată

Îți place să gătești sau să pregătești cocktailuri surprinzătoare? Cursurile acreditate Customer/Horeca sunt pentru tine.

Cursuri Construcții

Diploma Acreditată

Cursuri acreditate în domeniul construcțiilor: electrician constructor, instalator tehnico sanitare și gaze, lucrător în tâmplărie, sudor, etc.

Cursuri Auto

Diploma Acreditată

Ești pasionat de mașini, motoare, diagnoza și înlocuirea componentelor mecanice și electrice ale acestora? Descoperă oferta noastră.

Cursuri de Consiliere

Diploma Acreditată

Ai abilități de consiliere, leadership și comunicare? Dacă crezi că îi poti ajuta și pe alții să-și atingă potențialul aceste cursuri sunt pentru tine.

Cursuri Asistență Socială

Diploma Acreditată

Dacă îți pasă de cei din jurul tău și te preocupă confortul celor care nu se pot îngriji singuri te putem ajuta să-ți transformi vocația într-o meserie.

Cursuri Alte Meserii

Diploma Acreditată

Aici găsești cursurile de instructor fitness și personal trainer, florar decorator sau alte cursuri de creație și hobby, agent de securitate și altele.

Vino la Curs și Învață o Meserie Nouă!

Cea mai bună variantă pentru formarea ta profesională!

Oferim peste 50 de cursuri Profesionale în 5 Orașe din țară:
Oradea, Satu Mare, Sibiu, Cluj-Napoca, Brasov

Mii de persoane au acum cariera mult visată datorită cursurilor noastre.

VINO ȘI TU!

VREAU DETALII

Folosește acest Formular Rapid pentru a primi Toate Detaliile despre Cursul Tău Preferat. Te contactăm noi pentru a lămuri toate aspectele.

Afli Rapid:
1. Când începe următorul curs în localitatea ta;
2. Care sunt Ofertele Promotionale care se aplică în această perioadă în localitatea ta;
3. Tot ce trebuie să știi pentru a te putea înscrie la curs.

Contactează-ne Rapid