05
DEC
2018

Daruieste. Zambeste. Repeta

Mos Nicolae 2018

Dăruiește. Zâmbește. Repetă

de Brigitta Mihoc – Profesional Academy Satu Mare
Mos Nicolae 2018
Astăzi, împreună cu colegii noștri de la toate locațiile Profesional Academy am avut deosebita plăcere de a ne întâlni, fiecare echipă în orașul ei, cu niște suflete adorabile care s-au bucurat alături de noi de momentele petrecute împreună.
Echipa Profesional Academy filiala Satu Mare a avut o experiență minunată vizitând un centru de orfelinat din Satu Mare unde am întâlnit câțiva copii minunați cu vârste cuprinse între 12 – 17 ani.
În ochii lor s-a putut citi speranța unui viitor mai bun, toți fiind interesați de meseriile pe care le-ar putea învăța în cadrul academiei, lucru care ne încântă și ne bucură să vedem că îi putem ajuta să-și găsească rostul în viață și să-și dezvolte talentele.

Ne bucurăm că prin prezența noastră le-am adus zâmbetul pe buze, chiar dacă pentru un timp scurt, totuși am reușit să-i facem să uite de toate tristețile lor.
Chiar dacă noi suntem cei care le oferă lecții altora, și organizăm atâtea cursuri, azi am avut ocazia să învățăm un lucru foarte important de la ei: Trebuie să prețuim fiecare clipă și să ne bucurăm pentru tot ceea ce avem chiar dacă uneori problemele ne copleșesc.
Să ținem capul sus și să mergem înainte!

Lasati un comentariu

*

captcha *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.