Despre noi

CURSURI ACREDITATE

Profesional Academy va ofera 54 cursuri acreditate de Ministerul Muncii si Ministerul Educatiei, atat pregatirea teoretica cat si cea practica fiind la standard international cu programa conforma cerintelor U.E, avand o experienta in domeniu de 11 ani.

Doamna Dana Cozman – C.E.O , impreuna cu ceilalti lectori, reprezinta garantia bunei dumneavoastra instruiri.

DOTARI-CORP DIDACTIC
    • Spatiul Profesional Academy este dedicat EXCLUSIV activitatilor de instruire, in spatii amenajate special pentru teorie si special pentru practica profesionala.
    • Corpul nostru didactic ofera atentie fiecarui cursant în parte.

– asigurarea pregatirii teoretice si practice a studentilor la cele mai inalte standarde
– situarea academiei in topul celor mai bune academii din Romania si inceperea colaborarii si schimbului de experienta cu academii similare din alte tari.

Academia a fost infiintata din pasiunea si dorinta de a veni in ajutorul oamenilor care doresc sa invete o meserie noua sau cei care cauta o specializare in profesia actuala.

Scopul nostru principal – Misiunea Academiei – este de a oferi cele mai bune servicii de formare profesionala in domeniul ales de catre cursantii nostri.
Nu ne propunem doar sa-i invatam tehnicile de profil si sa obtina o diploma, ci avem in vedere un obiectiv pe termen lung, cu mult mai important decat dobandirea unor informatii, abilitati si competente profesionale.
O meserie invatata este o bratara de aur dobandita.
Profesional Academy este pe piata formarii profesionale cu atatea meserii pentru ca isi doreste sa impartaseasca si sa fie aproape de oameni.
Daca ai o inclinatie sau vrei sa te recalifici, ai sansa sa inveti meseria aleasa fara sa ai dubii, oare aici voi invata ceva?
Da, aici se invata daca iti doresti sa inveti !

DEZVOLTARE PROFESIONALA


Viziunea academiei

Viziunea academiei este de a transforma visurile oamenilor intr-o sansa de reusita in viata.
Dincolo de tot ce inseamna calitatea jobului, a dezvoltarii competentelor profesionale eficiente in munca, vizam dezvoltarea unor abilitati sociale, a unor strategii care sa implice solutii de succes, o meserie de perspectiva, care sa asigure bunastare si satisfactie profesionala si personala.
Profesional Academy pana in acest moment a scolarizat peste 11.000 cursanti dintre care majoritatea si-au gasit locuri de munca pe piata muncii in tara si strainatate, unii dintre ei chiar si-au infiintat propria afacere. Viziunea noastra, incadreaza cursuri in patru sectoare de activitate: infrumusetare, office, customer si alte meserii, cuprinzand peste 50 de cursuri. Ele vin in sprijinul si interesul cursantilor, care vor primi calificari si specializari in aceste domenii de activitate care acopera buna parte din piata muncii.

Valorile academiei

Integritatea – Este temelia oricarei reusite de durata, spunem adevarul intotdeauna, ceea ce promitem, facem!
Succes – Suntem dedicati 100% in toate activitatile pe care le intreprindem. Suntem interesati in a ajuta toti cursantii inscrisi in academia noastra, sa invete meseria aleasa, sa atinga succesul.
Excelenta – Ne straduim sa oferim cele mai bune servicii in domeniul de calificare si formare profesionala. Satisfactia clientilor este prioritatea numarul 1 pentru noi.
Comunicarea – Este o arta, folosim comunicarea pozitiva pentru rezolvarea problemelor de zi cu zi si a situatiilor de criza.
Evolutie continua – Ascultam opiniile voastre si incercam sa imbunatatim continuu serviciile pe care le oferim, contribuind astfel la evolutia personala a fiecarui cursant.

Suntem prezenti in orasele: Oradea, Cluj-Napoca, Satu Mare, Sibiu.
Venim pe piata cu, cursuri de initiere, calificare, specializare, perfectionare, seminarii si master class in domenii diferite de activitate. Ne pasa ca tu, cel/cea care ti-ai ales meseria, sa fii multumit de serviciile Profesional Academy.
Oferim la nevoie asistenta si suport in gasirea unui loc de munca avand 60 parteneriate de colaborare pentru instruirea practica.
Mentionam ca Profesional Academy a primit locul 1 in Top Profit Romania, judetul BIHOR, domeniul 8559: Invatamant precum si alte premii semnificative care confera prestigiu si incredere institutiei noastre.

Suntem atenti la cerintele pietei si investim in calificarile lectorilor pentru a mentine ridicat nivelul de calitate a predarii si cursurilor.

Pentru ca ne dorim ca tu sa ai siguranta ca noi ne vom da tot interesul ca tu sa inveti meseia aleasa, noi iti oferim :


Garantia calitatii serviciilor noastre:

Daca ai frecventat cursurile noastre 90% si la final nu esti multumit, noi iti dam banii inapoi. Noi suntem interesati ca si tu sa fii multumit, sa inveti meseria aleasa.

Daca simti ca nu ai acumulat suficiente cunostinte si experienta pe parcursul cursului, un an dupa finalizarea cursului ai dreptul sa te reintorci in cadrul academiei si sa beneficiezi de practica gratuit cu alte serii in derulare. Aceasta oferta o puteti intalni exclusiv la Profesional Academy.
Noi vindem un viitor mai bun pentru absolventii nostri
Posibilitatea de a munci in strainatate cu diploma acreditata international pentru salarii net superioare
Posibilitatea de a-ti gasi un alt job, sau posibilitatea de a-ti deschide propria afacere in urma calificarii in cadrul Profesional Academy.


Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.