18
OCT
2018

Fii ajutorul de nadejde al oricărui parinte!

Fii ajutorul de nădejde al oricărui părinte!

Babysitter, numită și bonă, este o persoană care are o profesie situată undeva la limita dintre pasiune și responsabilitate. În era vitezei, a joburilor care de multe ori depășesc programul clasic de opt ore, părinții resimt din ce în ce mai acut nevoia unui ajutor pentru creșterea copilului.
Mamele, dar și tații, recunosc faptul că își găsesc foarte greu un babysitter calificat și în care să aibă încredere. Această situație apare natural, în primul rând deoarece atunci când este vorba despre copilul tău dorești să-i oferi totul, de cea mai bună calitate. Orice părinte vrea să își știe copilul în siguranță, în fiecare moment al zilei. Mai ales atunci când nu este lângă el, ci în grija unei alte persoane.
Încrederea pe care o transmite sau ar trebui să o transmită o candidată la postul de bonă nu poate veni decât în urma experienței acumulate sau a unei bune pregătiri, atât psihologice cât și practice. Pentru asta există cursuri speciale de calificare, de altfel obligatorii. Academia Profesional Academy este locul potrivit pentru a te instrui și a obține o calificare ca babysitter.

Însă, ce atribuții ai odată ce ești angajată ca bonă?

Printre atribuțiile specifice ale babysitter-ului se pot enumera: comunicarea eficientă cu copilul; asigurarea condițiilor igienico-sanitare; completarea fișei de îngrijire a copilului asistat; asistarea alimentației și administrarea alimentelor; formarea/ dezvoltarea deprinderilor la copilul asistat; respectarea și aplicarea prescripțiilor medicale; supravegherea stării de sănătate a copilului asistat; crearea contextului de stabilitate emoțională; stimularea dezvoltării autonomiei personale și sociale a copilului; susținerea dezvoltării integrale a copilului; dezvoltarea relației pozitive cu familia copilului.

De ce să faci un curs de babysitter?

Un avantaj al obținerii unei calificări este creșterea șanselor de angajare. Un astfel de certificat reprezintă, pentru părintele angajator și agențiile care plasează bone, o garanție a seriozității, competenței și interesului dumneavoastră pentru dezvoltarea profesională. De asemenea, certificatul de calificare în ocupația de babysitter, obținut după absolvirea cursului la Profesional Academy, este recunoscut și în țările Uniunii Europene, oferindu-vă șansa de a găsi un loc de muncă potrivit, care să corespundă intereselor dumneavoastră.

Recomandări pentru bonă

Dacă decideți să îmbrățișați această meserie, amintiți-vă că sunteți un partener al copilului și nu un înlocuitor al părinților, chiar dacă faceți o serie de activități pe care și părinții le fac. Străduiți-vă să fiți un ajutor pentru părinți, ei v-au solicitat ajutorul pentru că nu pot sta în permanență lângă copiii lor și nu uitați că profesia de bonă presupune atât responsabilități, dar și drepturi, solicitări, dar și satisfacții.

Deviza Profesional Academy

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolvenții noștri: posibilitatea de a munci în străinătate cu diplomă acreditată internațional pentru salarii net superioare, posibilitatea de a-ți găsi un alt job sau de a-ți deschide propria afacere în urma calificării în cadrul Profesional Academy.

Lasati un comentariu

*

captcha *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.