09
SEP
2016

Flori decorative din hartie – Romantic Flowers – nivel 1

seminar-flori-decorative-hartie
Nou! Workshop flori decorative din hartie! Romantic Flowers -Nivel 1

Invata cum sa faci flori decorative din hartie participand la acest workshop creativ.
Un buchet de flori proaspete schimba total aspectul unei incaperi, insa un buchet de flori din hartie, facut chiar de tine, vor arata spectaculos. Gandeste-te ca poti sa faci orice aranjament florar iti doresti, in toate culorile preferate de tine. Acest workshop iti ofera sansa de a-ti depasi limitele.
Paper Flowers, sunt un „must have” in zilele noastre, atat acasa cat si la eveninimente. Poti invata sa faci flori din hartie care pot sa arate ireal de bine, totul depinde de tine.
Acest workshop se adreseaza incepatorilor fiind un workshop de nivel 1.
Tema principala este realizarea a doua tipuri de flori (trandafiri si anemone) din diferite tipuri de hartie.
Ce inveti?
– sa realizezi sabloanele
– sa pregatesti tijele florale
– sa decupezi corect petalele
– sa modelezi petalele
– sa asamblezi florile
– sa finisezi florile
– sa faci trandafiri, bujor si anemone ( buchete )
Durata workshop: 1 zi
Orar desfasurare: 11:00-17:00
Pret workshop: 290 ron cu toate materialele incluse
Numar participanti: min 8 maxim 20
Loc desfasurare: Profesional Academy Cluj Oradea Satu Mare
Perioada desfasurare: 10.01.2017
Se acorda diploma de participare din partea Profesional Academy
Inscrierile se pot face si la telefon: 0744 920.034
*In functie de cerinte se pot organiza de catre Profesional Academy seminarii si in alte localitati

 1. Oana Răspunde
  Vreau sa particip când se tine cursul
  • admin Răspunde
   Buna, cursul dureaza o zi, si puteti sa va inscrieti online, telefonic colega va poate ajuta cu mai multe informatii : 0744920034, va asteptam cu drag.
 2. Maria Răspunde
  Se tine acest seminar si in Cluj?
  • admin Răspunde
   Buna Maria, se organizeaza acest seminar si in Cluj, inscrierile au inceput, te asteptam cu drag
 3. Andreea Răspunde
  Care ar fi urmatorul curs si unde? Eu sunt din brasov. Va rog, astept mai multe detalii pe: andreeanitu3@gmail.com
  • admin Răspunde
   Buna, Andreea! Noi organizam cursuri in Oradea, Cluj-Napoca si Satu-Mare. In cazul in care se strang 10 persoane, am putea organiza acest seminar si la Brasov. Presupun ca pentru tine ar fi mai convenabil la Cluj-Napoca. Pentru a iti ocupa locul in grupa, ar fi ideal sa te inscri, iar in momentul in care este fixata data seminarului, noi te vom anunta. Inscrierea se poate face pe site0ul nostru. Daca va pot ajuta si cu alte informatii, va stau la dispozitie! O zi minunata! Diana Ciuclea-Asistent Realtii Clienti-0744920034
 4. FLORICA ZEMBREA Răspunde
  ma intereseaza Cluj sau ORADEA
  • admin Răspunde
   Buna ziua! Pentru a va rezerva locul in grupa, ar fi bine daca ati reusi sa va inscrieti. Pentru inscriere aveti nevoie de o copie a buletinului, iar inscrierea se poate face online sau personal la sediul nostru. Sediul din Oradea este pe str. Principatele Unite, Nr. 10, iar programul de lucru este de luni-vineri intre orele9:00-21:00. Sediul din Cluj-Napoca este situat in Piata Garii, Nr. 4-5, in cladire cu Cartea Funciara, la etajul 2. Va mai pot ajuta cu alte informatii? O zi minunata! Diana Ciuclea-Asistent Relatii Clienti-0744920034
 5. Carmen Răspunde
  Buna ziua , cand va fi urmatorul workshop?
  • admin Răspunde
   Buna ziua! In ce oras ati vrea sa participati la acest seminar? Pentru a va ocupa locul in grupa ar fi minunata, daca ati reusi sa va inscrieti, fie online, fie personal la sediul nostru. O zi minunata! Diana Ciuclea-Asistetn Relatii Clienti-0744920034
  • admin Răspunde
   Buna Carmen, la sfarsitul lunii ian avem grupa si se va tine ori in cj ori in oradea, doriti sa va inscrieti? 0744920034 ne puteti contacta pt mai multe detalii.
 6. Kelbezan Răspunde
  Buna ziua! Când se mai organizează workshop pentru flori din hârtie, in Cluj?
  • admin Răspunde
   Buna ziua! Workshopul se va organiza in luna ianuarie, anul viitor. Ati vrea sa participati? Daca sunteti interesata ar fi ideal sa va inscrieti pentru a va ocupa locul in grupa. O zi minunata!
  • admin Răspunde
   Buna, cursul de flori de hartie se va organiza la sfarsitul lunii ianuarie, ori in oradea ori in cluj, daca doriti sa va inscrieti va rog sa ne contactati telefonic 0744920034, va asteptam cu drag !
 7. Mihaela Răspunde
  Buna seara, m-ar interesa si pe mine cursul la Brasov. Am vazut ca ar mai fi cineva tot din Brasov, poate ne-am strange pentru a se face aici.
  • admin Răspunde
   Buna, Mihaela! Am putea sa organizam cursul si la Brasov, in cazul in care se va forma o grupa de 10 persoane. Oare ati avea disponibilitatea sa participati la cursul de la Cluj-Napoca? O zi minunata!
 8. Robu Carmen Rodica Răspunde
  Buna seara, m-am inscris on-line la acest curs dar nu am atasat actele necesare. Imi puteti spune cum pot proceda sa vi le trimit? As dori sa va trimit si prima transa de plata. Cum se procedeaza? O seara frumoasa! Cu stima Carmen Robu
  • admin Răspunde
   Buna Carmen, pe site la rubrica inscriere vei putea atasa actele necesare, si sa specifici la detalii ca doresti sa iti retrimitem contractul de scolarizare si factura, daca doresti ne poti contacta telefonic, si te ajutam cu mare drag, 0744920034. zi frumoasa
 9. Lola Răspunde
  Buna seara! Sunt din Brasov si as vrea sa stiu cand si unde organizati urmatorul curs. Deasemenea, as vrea sa stiu daca urmeaza sa predati si despre modul cum se obtin culorile hartiei din care se creaza florile.
  • admin Răspunde
   Buna Lola, vom avea in Oradea urmatorul workshop, care va fi in luna martie, facem inclusiv colorarea hartiei, Doresti sa participi? telefonic ne puteti contacta la nr 0744920034, pe site va puteti inscrie si la rubrica - inscriere, veti fi multumita, se invata practic, compozitii care le vei putea folosi ulterior la diverse evenimente.
 10. roxana pandeli Răspunde
  buna ziua! as vrea sa stiu cand mai organizati urmatorul curs?
  • admin Răspunde
   Buna Roxana, in al 3 weekend din luna aprilie, va fi urmatorul workshop din flori de hartie, doresti sa participi? pt a-ti rezerva locul, te rog sa completezi inscrierea pe site. te asteptam cu drag.
   • Carmen Răspunde
    Buna seara, doresc sa stiu daca s-a stabilit o data clara pentru acest seminar?
    • admin Răspunde
     Buna Carmen, in data de 20 mai este modulul 1 workshop flori de hartie si in data de 21 este modul 2, ( in modulul 1 se va face trandafir/ bujor si aranjament complet din aceste flori, modul 2 este compus din primul modul - respectiv flori de hartie - bujor si trandafir, boboci de trandafiri, plus anemona, detalii frunze si verde mai exact, hartie pictata, folosim hartie creponata, hartie de matase, tul, dantela) compozitia fiind si pt buchet domnisoare de onoare, daca doriti sa va inscrieti sa va ocupati locul, o puteti face telefonic sau pe site incepand de azi, locurile sunt limitate. Locatia unde se va desfasura modulele pt flori de hartie este Oradea, str Principatele Unite nr 10. https://profesionalacademy.ro/inscriere/ Va asteptam cu drag
  • admin Răspunde
   Buna Roxana, in data de 20 mai este modulul 1 workshop flori de hartie si in data de 21 este modul 2, ( in modulul 1 se va face trandafir/ bujor si aranjament complet din aceste flori, modul 2 este compus din primul modul - respectiv flori de hartie - bujor si trandafir, boboci de trandafiri, plus anemona, detalii frunze si verde mai exact, hartie pictata, folosim hartie creponata, hartie de matase, tul, dantela) compozitia fiind si pt buchet domnisoare de onoare, daca doriti sa va inscrieti sa va ocupati locul, o puteti face telefonic sau pe site incepand de azi, locurile sunt limitate. Locatia unde se va desfasura modulele pt flori de hartie este Oradea, str Principatele Unite nr 10. https://profesionalacademy.ro/inscriere/ Va asteptam cu drag
 11. Andreea Răspunde
  Buna, in acest weekend aveti workshopul cu flori din hartie ? Mai aveti locuri ? Daca nu mai sunt locuri mai faceti si alta data ?
  • admin Răspunde
   Buna Andrea, in data de 20 mai este modulul 1 workshop flori de hartie si in data de 21 este modul 2, ( in modulul 1 se va face trandafir/ bujor si aranjament complet din aceste flori, modul 2 este compus din primul modul - respectiv flori de hartie - bujor si trandafir, boboci de trandafiri, plus anemona, detalii frunze si verde mai exact, hartie pictata, folosim hartie creponata, hartie de matase, tul, dantela) compozitia fiind si pt buchet domnisoare de onoare, daca doriti sa va inscrieti sa va ocupati locul, o puteti face telefonic sau pe site incepand de azi, locurile sunt limitate. Locatia unde se va desfasura modulele pt flori de hartie este Oradea, str Principatele Unite nr 10. https://profesionalacademy.ro/inscriere/ Va asteptam cu drag
 12. Andreea Răspunde
  In luna iulie faceti cursuri de flori de hartie nivel 1 si 2 si in ce data daca se face ?
  • Site Editor Răspunde
   Buna, Avusesem programat un curs de Flori de hartie in luna iulie, dar s-a amanat, fiid perioada concediilor. Uramtoarea sesiune va avea loc la sfarsitul lui Augudt, inceput de Septembrie. Va multumim! O zi frumoasa!
 13. Nico Răspunde
  Buna!!! As dori sa stiu la Satu Mare cand se mai face curs? sper ca va fi cat mai curand . Multumesc !!!
  • Site Editor Răspunde
   Buna ziua, Multumim pentru alegere, ar fi ok pentru dvs. sa va deplasati la Cluj sau la Oradea? La Satu Mare nu am avut grupa, dar daca stiti mai multe persoane interesate pentru a putea forma o grupa (6 persoane), putem veni si la Satu Mare. De asemenea ati putea primi si un discount pentru formarea grupei. Va multumim! O zi frumoasa!
 14. Nico Răspunde
  Buna ziua !!! Pentru mine ar fi mai ok Oradea, in ce data se face cursul acolo ? Multumesc mult!!! Am sa ma interesez daca mai sunt doritori pentru acest curs in satu mare si am sa va anunt!!!
  • Site Editor Răspunde
   Buna ziua, Momentan nu am stabilit o data fixa, data fiind si perioada de concedii. Multumim. O zi frumoasa!
 15. Andreea Răspunde
  Buna ati stabilit data in care se va face cursul ?
 16. Andreea Răspunde
  Buna , se mai face cursul ?
 17. Teodora Macaveiu Răspunde
  Bună ziua, anul acesta se mai fac cursuri. La Cluj a-și fi interesată. Multumesc, o zi bună.
  • Site Editor Răspunde
   Buna ziua, Va multumim pentru interesul aratat fata de cursurile noastre. Cursul de Flori de hartie se va tine daca se aduna suficiente persoane interesate. Pentru mai multe detalii, va rugam sa ne suntai pe 0744.920.034. O zi frumoasa!
 18. Dinculete Carina Cristina Răspunde
  Buna, îmi puteți spune dacă se mai face cursul anul acesta? La Cluj m’ar interesa! Mulțumesc!
  • Site Editor Răspunde
   Buna ziua, Va multumim pentru interesul acordat cursurilor noastre. Cursul Flori decorative de hartie se va tine daca se aduna minim 6 persoane interesate. Daca mai aveti prietene interesate, invitati-le si pe ele sa se inscrie pentru a putea forma grupa. Va multumim. O zi frumoasa!
  • Site Editor Răspunde
   Buna ziua, Va multumim pentru interesul acordat cursurilor noastre. Cursul Flori decorative de hartie se va tine daca se aduna minim 6 persoane interesate. Daca mai aveti prietene interesate, invitati-le si pe ele sa se inscrie pentru a putea forma grupa. Pentru mai multe informatii, va rugam sa sunati la 0744.920.034. Va multumim. O zi frumoasa!
 19. Birsan Cosmina Răspunde
  Buna ziua. M-ar interesa un curs de incepatori Flori de hartie in orasul Sibiu
  • Site Editor Răspunde
   Buna ziua, Va multumim pentru interesul acordat cursurilor noastre. Cursul Flori decorative de hartie se tine doar la Oradea. Daca va putem ajuta in legatura cu alte cursuri, va rugam sa sunati la 0744.920.034. Va multumim. O zi frumoasa!
 20. Marin Georgeta Răspunde
  Buna ziua! Se mai tine cursul?
  • Site Editor Răspunde
   Buna ziua, da, va putem ajuta cu drag, daca ne contactati la nr 0744920034. O zi frumoasa

Lasati un comentariu

*

captcha *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.