02
MAI
2018

Instruire si perfectionare la Cursul de Mecanic Auto

Instruire si perfectionare la Cursul de Mecanic Auto

Instruire si perfectionare la Cursul de Mecanic Auto

Într-o piață de muncă în care angajatorii se confruntă tot mai des cu imposibilitatea de a găsi personal calificat, iar tinerii au tendința să fugă de meseriile de bază din cauza unor prejudecăți eronate, un curs de mecanic auto este cea mai bună investiție pe care o poți face pentru tine și pentru viitorul tău.

Mecanicul auto își desfășoară activitatea în spații special amenajate și protejate, cum ar fi ateliere sau hale. Dexteritatea, rezistență la stres și la condițiile care țin de muncă sunt necesare unei persoane care dorește să lucreze într-un atelier de reparații mașini. Activitatea unui mecanic auto presupune, pe lângă pasiunea pentru autoturisme, și o sporită atenție la detalii atunci când este vorba de modul în care lucrează, precizie, răbdare, dar și o riguroasă organizare. Iar noi îți oferim garanția că toate aceste competențe pot fi deprinse în cadrul unui curs acreditat și recunoscut de Ministerul Muncii și de către Ministerul Educației, la Profesional Academy.

În spațiile de lucru, mecanicii auto se folosesc de anumite unelte, cum ar fi chei fixe de piulițe, șurubelnițe, soluții de gresare, unelte de calibrare, detectoare de testare circuite, instrumente de diagnosticare etc. Pentru a putea opera cu aceste obiecte, este nevoie de agilitate și îndemânare. Dar, pe lângă faptul că se ocupă de realizarea reparațiilor necesare la mijloacele auto, mecanicul stabilește și necesarul de piese de schimb, emite comenzile care se impun către șeful direct și întocmește documentele esențiale pentru evidențierea intervențiilor efectuate și predarea la timp către compartimentele autorizate. Mai mult, el este nevoit să respecte normele de protecție a muncii și poate executa alte sarcini solicitate de către superiorul său. Toate aceste cerințe impuse de piața de muncă nu pot fi deprinse în afara unui curs de calificare menit să asigure suport teoretic și practic pentru cel care dorește să învețe sau să se perfecționeze în acest domeniu.

Indiferent că locuiești în Oradea, Cluj-Napoca, Satu Mare, Sibiu sau Brașov, Profesional Academy organizează Cursuri de Mecanic Auto chiar la tine acasă. Tu, viitorul nostru cursant, trebuie doar să ai disponibilitatea de a te pregăti pentru o carieră solidă, iar noi ne angajăm că vom clădi bazele ei. După absolvirea cursului, în baza certificatului obținut, absolvenții se pot angaja ca mecanici auto atât în țară, cât și în străinătate, sau își pot înființa, la Registrul Comerțului, întreprinderi individuale sau asociații familiale. Crezi în tine cu Profesional Academy!

Lasati un comentariu

*

captcha *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.