20
DEC
2018

Invata cum sa devii un manager de succes!

Curs Manager

Învață cum să devii un manager de succes!

Dacă îți dorești ca cei din anturajul tău să te cunoască drept un manager de succes, atunci trebuie să ții cont de mai multe lucruri:

1. Învață să asculți
Un manager nu doar transmite mai departe directivele care i-au venit de sus. Trebuie să îți cunoști colaboratorii, să le identifici punctele forte, dar și pe cele slabe, să le apreciezi nivelul de autonomie și să știi ce îi motivează. Iar toate aceste lucruri le poți obține doar dacă observi și asculți. Mulți manageri au tendința de a-și conduce rigid echipele, dau instrucțiuni, umplu tabele cu date și cunosc activitatea echipei din rapoarte, fără să îi cunoască membrii.

2. Fii un exemplu
Nu ești neapărat mai apreciat dacă ești simpatic sau prea îngăduitor. Așadar, nu face greșeala de a încerca să fii pe placul tuturor. Un bun manager este curajos și știe să îi spună unui angajat că nu a fost la înălțimea așteptărilor sau că a greșit. Iar angajații acceptă observațiile șefului, dacă știu că este un om corect. Respectă-ți cuvântul dat, respectă deadline-urile, nu îți atribui ideile salariaților și nu arunca vina pe echipă.

3. Implică-te
Fii în mijlocul celorlalți și susține-i atunci când este nevoie. Energia și entuziasmul sunt molipsitoare. Îți vei motiva mai bine echipa și vei câștiga autoritate în mod natural fiind deschis și perseverent.

4. Susține-ți echipa
Un bun manager joacă întotdeauna în echipă. El trebuie să poată să delege, să accepte modalități diferite de a lucra cu toți colaboratorii și să țină cont de sugestiile acestora, chiar dacă asta înseamnă să își schimbe foaia de drum. La fel, managerul trebuie să își susțină echipa, atât în fața clienților, cât și a conducerii companiei.

Curs Manager
Echipa Profesional Academy îți vine în ajutor dacă îți dorești să ajungi un manager bun, apreciat și respectat de către cei cu care lucrează. Noi îți punem la dispoziție un Curs de Manager, cu o durată de patru săptămâni, acreditat de Autoritatea Națională pentru Calificări, Ministerul Muncii, Familiei, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale. Diploma obținută la absolvire este recunoscută atât în România, cât și în Uniunea Europeană.

Lasati un comentariu

*

captcha *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.