13
DEC
2018

Invata servirea ireprosabila cu Profesional Academy!

horeca

Învață servirea ireproșabilă cu Profesional Academy

Munca ospătarului completează străduința bucătarului și pe cea a cofetarului sau patiserului printr-o servire corespunzătoare oferită clienților. De calitatea muncii lui depinde în mare măsură bunul renume al restaurantului.

Ospătarul trebuie să fie un bun cunoscător al tuturor preparatelor culinare, inclusiv de cofetărie – patiserie, al băuturilor de orice fel, să aibă deprinderi temeinice de tehnica servirii, să cunoască regulile de protocol și să-și însușească expresiile uzuale și în limbile de circulație internațională. Îndemânarea ospătarului constă în rapiditate, spirit de observație, atenție distributivă și atitudine corespunzătoare față de consumatori.
horeca
Bucătarul, ospătarul, cofetarul, patiserul, barmanul și personalul de întreținere trebuie să asigure și să respecte, de asemenea, normele și instrucțiunile privind igiena și Regulamentul de ordine interioară.
Toate acestea, și multe altele, vor fi învățate de către cei care se înscriu la Cursul de Ospătar (Chelner), oferit de către Profesional Academy. Pe lângă pregătirea teoretică riguroasă, care o să îți fie de mare folos în exercitarea profesiei, noi îți asigurăm un stagiu de practică în unități specializate, astfel încât tu să te bucuri de toate condițiile necesare pentru a te familiariza cu ceea ce ar putea să devină cariera ta. Și, avem parteneri de excepție care ne vor sprijini în toată această perioadă. Printre ei, pot fi amintiți Ramada, Double Tree by Hilton, Hotel Transilvania și MEATic. În plus, suntem mai aproape de tine decât ai putea crede. Cursul de Ospătar (Chelner) are loc în Oradea, Cluj – Napoca, Satu Mare, Sibiu și Brașov.
La absolvire, Profesional Academy vă oferă o diplomă recunoscută de Ministerul Muncii și Ministerul Educației, valabilă și internațional.

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolvenții noștri! De aceea, dacă ai frecventat cursurile noastre în proporție de 90% iar la final nu ești mulțumit, îți dăm banii înapoi. Pentru că noi suntem interesați ca și tu să fii mulțumit, să înveți meseria aleasă. Mai mult decât atât, dacă simți că nu ai acumulat suficiente cunoștințe și experiența pe parcursul cursului nu a fost satisfăcătoare pentru tine, până la un an după finalizarea cursului ai dreptul să te reîntorci în cadrul academiei și să beneficiezi de practică gratuit, cu alte serii în derulare. Această ofertă o puteți întâlni exclusiv la Profesional Academy!

Nu mai stați pe gânduri și înscrieți-vă acum!

Lasati un comentariu

*

captcha *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.