04
MAI
2018

Investeste in cariera ta – Alege Cursul de Electrician Auto

Investeste in cariera ta - Alege Cursul de Electrician Auto

Investeste in cariera ta – Alege Cursul de Electrician Auto

Industria auto este în plină expansiune și știm cât ești de interesat să afli tot ce mai apare nou pe piață. Iar, dacă tot ești pasionat de mașini, de ce să nu încerci o carieră de electrician auto? Este una dintre cele mai căutate și bine plătite meserii din industrie, atât în țară, cât mai ales în străinătate. În ceea ce privește calificarea, stai liniștit! Noi ne-am gândit la toate. Profesional Academy îți oferă șansa de a-ți însuși competențele necesare privind modul de funcționare al echipamentelor electrice, precum și metodele de verificare și diagnosticare pentru eventualele disfuncționalități ale acestora. Toate acestea în cadrul unui curs de calificare de 18 săptămâni.

Electricianul auto este tipul acela simpatic pe care îl cauți periodic în agenda telefonului pentru a-l ruga să își facă loc în program și pentru tine deoarece ai nevoie să îți instaleze, regleze și/sau repare părțile electrice și electronice de la autovehicule. Dacă te-ai săturat să te noteze într-o lungă listă de așteptare și te întrebi de ce are atât de mulți clienți, poate că este timpul să fac o schimbare la locul de muncă. Poate că a venit timpul să te orientezi și tu spre o carieră de electrician auto.

Obligațiile pe care le impune un astfel de loc de muncă nu sunt deloc de neglijat, după cum vei avea să constați din primele ore de curs la Profesional Academy. Abia din momentul în care vei începe să pătrunzi în tainele acestei meserii îl vei înțelege pe electricianul tău auto. Însă, îți garantăm că satisfacțiile materiale vor face să merite tot efortul.

Îndatoririle pe care ți le vei asuma odată ce vei intra activ pe piața forței de muncă ca și electrician auto sunt acelea de a instala, regla și repara de la generatoare de curent, alternatoare, startere și pompe de combustibil, până la regulatoare de voltaj. Iar exemplele nu se opresc aici. Electricianul auto trebuie să fie capabil să identifice defecte la sistemele de control electronic și să înlocuiască elementele și componentele defecte cu altele noi. El lucrează cu componente și circuite electronice, măsoară diferite variabile electrice etc. Însă, nu te lăsa intimidat de numărul mare de sarcini. După absolvirea Cursului de Electrician Auto la Profesional Academy, toate ți se vor părea floare la ureche.

În cazul în care încă mai stai pe gânduri și îți pui problema mediului de lucru, află că toate îndatoririle postului (enumerate mai sus) se efectuează în ateliere de reparații auto, în garaje, în ateliere mici sau mari și în aer liber, dacă mediul implică lucrul cu grăsimi, murdărie și obiecte greu accesibile.

Dacă deja te gândești care este următorul pas, află că este obligatoriu să urmezi un curs de calificare în domeniu, acreditat și recunoscut de Ministerul Muncii și de către Ministerul Educației, care să te ajute să îți construiești o viziune tehnică, o gândire tehnică, și să ai precizie în muncă. Iar, Profesional Academy este locul în care asimilarea cunoștințelor necesare domeniului și pregătirea profesională sunt asigurate de către profesori cu experiență teoretică și practică. În plus, ne obligăm să îți oferim posibilitatea efectuării stagiului de practică în unități specializate sau la locul de muncă, programul de curs fiind unul flexibil. Alătura-te și tu cursanților Profesional Academy!

Lasati un comentariu

*

captcha *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.