fbpx
În această perioadă Profesional Academy își continuă activitatea și ține toate cursurile Online. Vă așteptăm pentru înscrieri!

Mama

by | Feb 27, 2019

Ioana Criste
Profesional Academy Oradea

Da, este Mama mea, cea mai bună mamă din întreaga lume și acesta este un articol care dovedește că fiecare copil, trebuie să își iubească MAMA și să o prețuiască pretutindeni. Iubiți-vă mamele și arătați-le acest lucru atâta timp cât puteți și sunt încă lângă voi. Spuneți-le cât sunt de speciale și cât de mult le apreciați pentru tot ce au făcut pentru voi și oferiți-le afecțiune din abundență.

Îmbrățișați-le ori de câte ori aveți ocazia și spuneți-le mereu cât de mult le iubiți. Acesta este mesajul cel mai puternic pe care dorește cu siguranță orice mamă sa îl audă de la copilul ei. Nu contează cât e ora, că e sau nu un moment potrivit sau nu sunteți lângă ea, spuneți-i mereu ca o iubiți și că îi mulțumiți. Eu îi spun mereu:

“Mulțumesc mami pentru tot și te iubesc enorm de mult”

Între mine și mama mea, este o legătură foarte puternică, îmi e mamă, îmi e prietena cea mai bună, iar atunci când am nevoie de ceva, ea e acolo să mă susțină mereu și îmi oferă cele mai bune sfaturi.

“Nu există limite la ceea ce poate realiza o mamă. Femeile au schimbat cursul istoriei și continuă să-l schimbe”

Mama este cea care a avut grijă  de mine dinaintea nașterii mele. Este cea care s-a asigurat că totul va fi bine și a făcut tot ceea ce a putut pentru ca eu să fiu ceea ce sunt azi, să fiu sănătoasă, educată și cu respect față de alții.

M-a născut, m-a crescut și m-a educat într-un mod aparte, așa cum fiecare mamă își crește propriul copil. A stat lângă mine la bine și la rău, și o va face în continuare, așa e mama.

M-a vegheat nenumărate nopți nedormite când am fost bolnavă și chiar am avut nevoie de sprijinul ei pentru a mă face bine și pentru a trece peste acel moment mai puțin plăcut din viața mea.  A fost acolo când am luat prima notă de 10, dar și când am luat prima notă de 4. Chiar și când am făcut vreo prostie m-a apărat față de lume, apoi, mi-a explicat cu vorba bună de ce nu era bine ceea ce am făcut și dacă era nevoie, m-a și pedepsit. Nu a strigat la mine și nu m-a lovit.

M-a crescut să fiu o persoană cu caracter, cu integritate, cu credință, o persoană pe care lumea să se poată baza oricând și oriunde. A fost lângă mine când m-am îndrăgostit întâia oară și am suferit, a fost alături de mine când am fost rănită.

M-a învățat, m-a îndrumat, m-a ajutat să fiu o persoană mai bună, a fost acolo unde trebuia atunci când trebuia, exact ca și acum. M-a încurajat și m-a susținut în toate alegerile, chiar dacă alegerea s-a dovedit a nu fi chiar cea potrivită, tot ea a stat lângă mine și m-a încurajat și mi-a arătat pe urmă că trebuia să fac în alt fel acea alegere.

M-a încurajat să nu mă prăbușesc, să nu mă dau bătută și să merg mai departe, indiferent de situație, pentru că viața ne oferă și bune și rele și trebuie să trecem prin toate.

“Mamele sunt înzestrate cu o dragoste diferită de orice altă dragoste de pe faţa Pământului”

Mama… Mama a fost și este cea mai bună prietenă a mea. Mama pe care pot conta oricând. Mama care mă iubește orice ar fi. Mama… Mama este cea mai specială femeie din lume pentru mine.

Te iubesc mami!!!

Ți-a plăcut acest articol? Dă-i “Share” pe profilul tău pe rețelele de mai jos: