12
APR
2017

Povesti de succes – Interviu Fulga Roman

Interviu-blog

Povești de succes – Cursanții Profesional Academy în prim plan

Incepem seria interviurilor cursanților Profesional Academy cu povestea unei cursante care și-a transformat visul într-o șansă reală!
Fulga Mosneguțu Roman – absolventă a Cursului Manichiura – Pedichiura – Unghii-Tehnice ne dezvăluie experiența ei de recalificare, reușind să condenseze într-o singură propoziție esența strategiei de dezvoltare profesională:

„Dacă dorești să schimbi ceva în viața ta, dacă ceea ce faci acum nu te împlinește, alege să înveți o meserie care să-ți placă!”

Fulga despre cursurile de unghii tehnice la Profesional Academy:

Cum am început cursurile?

Întotdeauna am fost fascinată de unghii, țin minte că atunci când eram mai mică admiram femeile care aveau unghii frumos îngrijite și lăcuite. O admiram pe mama mea și stăteam ore în șir privind-o cum își făcea manichiura și pedichiura, cu câtă răbdare și dăruire.
Cu siguranță mama mea mi-a insuflat aceasta dragoste pentru unghii ?.

Ei…cu trecerea anilor au apărut unghii tehnice din gel, unghii din acrylic, picturi pe unghii și fel de fel de minunății în acest domeniu.
Yuhuuu..fericire mare ?, m-am gândit că ar fi timpul sa fac ceea ce-mi doresc, așa că am căutat pe internet cursuri pentru unghii tehnice.
Am întors pe dos toate site-urile, m-am informat … că na … voiam să găsesc și un preț rezonabil și să consider că se fac suficiente ore la cursul respectiv, pentru a putea cuprinde toate etapele pe care trebuia sa le învăț. Am găsit cursuri de 3 zile, de 10 zile și, sinceră să fiu nu eram mulțumită, știți cum e cu internetul, site-uri pompoase doar sa atragă cursanți și când ajungi la școală nu mai e chiar așa în regulă.
Bun…în cele din urmă am găsit Profesional Academy ? o școală la care cursurile țineau 3 luni, pachetul era mai complet în sensul că învățai manichiura clasică, pedichiura, unghii tehnice cu gel, plus pictura pe unghii.

Vă spun sincer că am fost foarte încântată de prezentare, prețul era unul potrivit – așa ca am pus mâna pe telefon să aflu mai multe detalii și m-am înscris la curs, deoarece la finalul cursului se susține un examen și apoi primești diploma care este recunoscută internațional.
Am ajuns la cursuri, când am intrat acolo am văzut atâta pozitivitate, oameni talentați de la care am avut ce sa  învăț.

Am început cursul, manichiura, pedichiura, unghii tehnice. Eram atât de emoționată când trebuia sa lipesc tipsul fără să intre aer la unghie, când puneam șablonul sa fac construcția, însă cu trecerea timpului după ce am dobândit puțină experiență totul mi se părea foarte ușor.

Eram atât de încântată și fericită ca fac ceea ce-mi place, că o fac cu dragoste, că nu e un job de care să mă plâng că e greu, că este pasiune și tot ceea ce faci cu pasiune te împlinește, atât sufletește cât și financiar, că astfel vei atrage oameni minunați în viața ta.
Ce poate fi mai frumos? Să-ți vezi clienta că pleacă mulțumită și fericită din salonul tău și că îți mulțumește cu atâta drag ?.

Dacă dorești să schimbi ceva în viața ta, dacă ceea ce faci acum nu te împlinește, alege să înveți o meserie care să-ți placă! La acest curs înveți 90% practică și 10% teorie, și după cum spuneam diploma este acreditată de Ministerul Muncii și este recunoscută internațional.

Dragi femei, nu mai stați pe gânduri și faceți ceea ce vă place, ceea ce va împlinește, ceea ce vă face să vă simțiți frumoase ?, poți să-ți deschizi propria ta afacere, să ai salonul tău! Învățați o meserie, viitorul vostru e asigurat! Eu recomand să alegeți Profesional Academy, școala cu lectori minunați și talentați, care mi-au oferit o șansă de a-mi realiza visul!

Mulțumesc Profesional Academy!
Iar pe voi vă îmbrățișez cu drag și vă doresc să vi se împlinească visul!


A voastră Fulga Mosneguțu Roman (cursantă Profesional Academy fericită)

Lasati un comentariu

*

captcha *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.