În această perioadă Profesional Academy își continuă activitatea. Ținem toate cursurile în sălile de clasă din sediile noastre SAU Online. Vă așteptăm pentru înscrieri!

PROMOȚII

Căutăm mereu să te surprindem cu promoții, oferte și reduceri care să te încânte!

*Ofertele valabile  luna aceasta nu se cumuleaza cu alte reduceri!!!

 

 

Anul acesta surprinde-te facand ceva diferit! Investeste in dezvoltarea ta profesionala! Urmeaza un curs acreditat ANC, cu recunoastere internationala!

 De ce?


Pentru ca:

– Iti ofera sansa de reconversie profesionala, daca alegi un curs diferit de ceea ce faci in viata de zi;

– Iti ofera cresteri salariale daca profesezi o meserie, dar nu ai inca calificarea pentru postul pe care il ocupi;

– Poti pune bazele propriului tau business: atelier auto, salon de infrumusetare, firma de Hr, servicii contabile, etc (totul depinde de alegerea 

 

 

 

Regulament Concursuri și Promoții

Promoțiile nu pot fi combinate și nu sunt cumulative

Ne bucurăm că ești interesat de promoțiile noastre și ne străduim să-ți oferim cele mai ajantajoase oferte și discounturi. Există totuși situații când nu toți participanții la promoțiile noastre se califică pentru o anumită ofertă. Pentru o mai bună înțelegere a modalităților de participare la promoțiile și concursurile noastre te rugăm să citești regulile de desfășurare și acordare a discounturilor.

Reguli și limitări ale ofertelor promoționale

Promoțiile nu pot fi combinate și nu sunt cumulative.

Pentru a beneficia de anumite oferte pot exista condiții speciale de participare care trebuie îndeplinite.
Există posibilitatea ca nu toți potențialii participanți să se califice pentru una sau mai multe tipuri de oferte sau promoții pe care le promovăm într-o anumită perioadă.
Voucherele, cupoanele sau ofertele promoționale nu pot fi folosite după expirarea datei de valabilitate și nu pot fi răscumparate ca bani sau ca alte servicii decât cele specificate prin oferta promoționala.
Profesional Academy își rezervă dreptul de a verifica dacă toate condițiile de participare au fost îndeplinite în întregime înaintea acordării ofertei promoționale oricărui potențial participant. De asemenea își rezervă dreptul de a modifica, încheia sau renunța, inclusiv înainte de termenul publicat, la o anumită ofertă promoțională fără o notificare prealabilă a participanților potențiali care și-au manifestat deja interesul sau intenționează să participe la oferta promoțională în cauză.

Sunt voucherele transferabile?

Dacă nu există limitări specifice înscrise pe voucherele sau cardurile cadou Profesional Academy, acestea pot fi oferite altor persoane pentru a beneficia de promoțiile noastre.

Sunt elev/student. Mă calific și pentru oferta curentă?

În majoritatea cazurilor nu puteți cumula un discount permanent oferit anumitor categorii de cursanți cu ofertele noastre curente. Pentru o informare corectă și pentru a evita orice fel de neplăceri vă rugăm să ne contactați telefonic sau completând formularul de contact.

ÎNSCRIE-TE ACUM!

Vino la Curs și Învață o Meserie Nouă!

Cea mai bună variantă pentru formarea ta profesională!

Oferim peste 20 de cursuri de formare profesionala

 

 

Sari la bara de unelte