22
NOI
2018

Reflexoterapia – Secretul pentru un corp sanatos si o minte linistita

reflexoterapie

Reflexoterapia – Secretul pentru un corp sănătos și o minte liniștită

Principiul pe care se bazează reflexoterapia este simplu: fiecărui organ îi corespunde un punct reflex pe corp. Când unul dintre organe este afectat de o boală, punctul său reflex semnalează problema – în zona respectivă se depun toxine care pot fi înlăturate prin masaj. Circulația sângelui va redeveni normală, iar organul afectat va fi, din nou, sănătos. Punctele reflexe sunt cel mai bine definite la nivelul mâinilor și picioarelor. Specialiștii în reflexoterapie spun că e nevoie de un anumit număr de ședințe, a câteva zeci de minute, în care să-ți maseze punctele respective și îți pot lua durerea cu mâna, la propriu.

Beneficiile unui tratament cu reflexoterapie

reflexoterapie
• Eliberarea de stres și rezolvarea dezechilibrelor din sistemul nervos, cum ar fi insomnia sau anxietatea. Această tehnică terapeutică ajută la eliberarea tensiunii emoționale acumulate și reduce anxietatea psihosomatică.
• Reglementează funcțiile de veghe și de somn, conferind posibilitatea odihnei complete. În plus, reflexoterapia activează sângele și circulația energiei psihice. Tratarea întregului sistem nervos al organismului prin punctele de presiune ale reflexoterapiei la nivelul piciorului influențează direct funcțiile limfatice și îmbunătățește funcția de apărare a organismului.
• Un alt beneficiu al reflexoterapiei este reglementarea sistemului digestiv. Această tehnică terapeutică îmbunătățește metabolismul, ajutând la eliminarea toxinelor. Reflexoterapia contribuie la eliberarea acelor substanțe ce reprezintă un avantaj pentru sănătatea dumneavoastră, fiind o excelentă metoda de purificare a organismului.
• Reflexoterapia ameliorează durerea dintr-o anumită zonă, prevenind și reapariția ei.
• Această tehnică terapeutică este ideală pentru toți cei care suferă de dureri de cap. Aduce beneficii în tratamentul bolilor comune, cum ar fi cele respiratorii, digestive, tulburări cardiace, circulatorii, hormonale, urinare, ale sistemului de reproducere, depresiei, durerilor de spate, durerilor musculare, artritei și chiar alergiilor.

Cum poți să devii specialist reflexoterapeut?

Reflexoterapia îți poate aduce, așa cum ai văzut deja în prima parte a materialului, o mulțime de beneficii. Însă, mai mult decât atât, îți poate aduce o carieră de succes, în calitate de reflexoterapeut, care să îți permită să îi ajuți pe cei din jurul tău prin această formulă terapeutică.
Dacă vrei să înveți tainele reflexoterapiei, atunci te așteptăm la Profesional Academy, deoarece în grila noastră de cursuri se află și un Curs de Inițiere în Reflexoterapie.

Ce se învață la curs?

reflexoterapie
• Noțiuni de anatomie, fiziologie și fiziopatologie a corpului uman (sisteme: osteoarticular, muscular, nervos, circulator-limfatic, endocrin, uro-genital)
• Localizarea și identificarea punctelor reflexogene pe bolta plantară
• Reflexodiagnostic
• Prezentarea ghidurilor și schemelor terapeutice în următoarele afecțiuni: atacuri de panică, depresii, gastrite, colite, ulcerații, chisturi ovariene, fibroame uterine, lombosciatică, lumbago
• Contraindicații în reflexoterapie

Cursul durează 8 săptămâni și are loc în Oradea, Cluj-Napoca, Satu Mare și Sibiu.
Te așteptăm!

Lasati un comentariu

*

captcha *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.