19
FEB
2017

STAR- cardul visului tau

 
Profesional Academy, parteneri cu Banca Transilvania doar pentru ca TU sa iti poti indeplini visul mult mai usor. Problemele financiare nu ar trebui sa reprezinte un obstacol in indeplinirea visului tau.

La Profesional Academy poti beneficia de 4 rate fara dobanda. Pe langa toate acestea daca alegi sa folosesti cardul Star pentru plata unui curs(fara sa folosesti optiunea de plata in rate) primesti 3% puncte Star (puncte de loialitate).

Cum functoineaza programul? Foarte simplu! 🙂

Cu cardul Star poti plati 4 rate fara dobanda in cadrul Profesional Academy sau pana la 12 rate la toate celalalte magazine partenere. Numarul de rate fara dobanda difera in functie de fiecare partener.

Foloseste cardul STAR si solicita plata in rate. Plata in rate se poate face doar pe un POS de Banca Transilvania. Pe chitanta eliberata de terminal iti va aparea si numarul de rate in care s-a facut plata.

-Trebuie sa ai banii necesari pe card, dupa ce faci plata, banii vor fi blocati si nu mai ai acces la ei. Daca nu ai suficienti bani in linia de credit si doresti sa faci o cumparatura, poti sa-ti depui banii pe card si vei avea rate doar pentru banii utilizati din linia de credit.

-Urmareste extrasul de cont lunar si datele referitoare la rambursare. Pentru a beneficia de dobanda 0% , trebuie sa depui suma de bani pe care ai utilizat-o in luna respectiva (rata si alte cumparaturi/ridicari de bani , daca e cazul), pana in 25 ale lunii urmatoare.

-Tot ceea ce depui pe cont, poti reutiliza imediat, ca se te bucuri de si mai multe cumparaturi in rate.
Daca nu ai suficienti bani, trebuie sa depui 10% din suma pe care ai utilizat-o in luna respectiva pana in 25 ale lunii urmatoare, caz in care vei plati dobanda.

Punctele Star sunt bani, pentru fiecare punt primesti un leu(1 punct=1 leu). Aceste puncte le primesti pentru orice achizitioanre cu cardul Star exceptie facand cumparaturile facute in rate.

!!!Foarte important este faptul ca pentru a beneficia de acest program trebuie sa platesti cu cardul prin POS al Bancii Transilvania.!!!

Daca vrei sa te alaturi acestui program intra pe site, inscrie-te iar noi te asteptam cu cel mai mare drag la Profesional Academy.

Informatii necesare pentru crearea cardului.

 

  1. Daniel Răspunde
    Da da totul suna bine până când vrei să achiți cu cardul star la profesional academy satu mare și ți se spune: "dar la noi nu se poate plati cu cardul!"
    • Site Editor Răspunde
      Buna ziua Daniel, avand in vedere ca in Satu Mare banca transilvania este jos la parteer consideram ca e mult mai usor pentru clienti sa achite direct in banca.

Lasati un comentariu

*

captcha *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.