29
OCT
2018

Tamplaria este, din nou, o meserie „la moda”

Curs Tamplarie

Tâmplăria este, din nou, o meserie „la modă”

Teoria ne învață că un tâmplar este un muncitor care face mobile și alte obiecte din lemn. Tâmplarul are sarcina de a produce, proiecta, repara și întreține construcții din lemn precum și părțile lor componente. Meseriașul are abilitatea de a modela lemnul, care reprezintă materialul prim, în diferite piese de mobilier care vor servi în diverse scopuri.

Din punctul de vedere al esteticii, tâmplarul este un artist. Tâmplăria este o meserie cu un spectru foarte larg care implică multă îndemânare, simț estetic, viziune în spațiu și cunoașterea aspectelor de proiectare (măsurare, calculare, desenare etc.).

Cum tâmplăria este un domeniu care se bucură, din nou, de o atenție deosebită, iată că și meseria de tâmplar a devenit din ce în ce mai căutată, cu atât mai mult cu cât numărul profesioniștilor în domeniu a scăzut simțitor. Astfel, tinerii care își doresc să învețe tâmplăria au acum toate șansele ca după finalizarea unui curs de tâmplar să se încadreze curând pe piața de muncă, ba chiar să se bucure de un mediu de lucru plăcut și un salariu atractiv.
Profesional Academy oferă doritorilor un Curs de Lucrător în Tâmplărie, care are o durată de opt săptămâni, împărțit astfel: 1/3 stagiu teorie , 2/3 stagiu practică. Pentru a te înscrie la curs singura cerință este aceea de a avea opt clase absolvite.

De ce ar trebui să te înscrii la Cursul de Lucrător în Tâmplărie de la Profesional Academy?

Curs Tamplarie
Pentru că vei învăța:
• Interpretarea desenului tehnic
• Croirea materialului lemnos
• Pregătirea furnirelor estetice și a înlocuitorilor
• Pregătirea panourilor din PAL pentru furniruire
• Asamblarea elementelor masive
• Prelucrarea mecanică a panourilor din PAL furniruit
• Prelucrarea mecanică a semifabricatelor din lemn masiv
• Asamblarea elementelor și subansamblelor
• Finisarea elementelor și ansamblelor
• Confecționarea ambalajelor pentru corpurile de mobile și subansamble
• Ambalarea corpurilor de mobilier

În plus, stagiul de practică se face în unități specializate sau la locul de muncă, iar programul de curs este unul flexibil. Mai mult decât atât, persoanele care lucrează deja în tâmplărie, dar nu au calificare, dar și firmele care își trimit angajații la calificare și persoanelor care au loc de practică vor beneficia de un discount de 5% ( locul de munca fiind considerat loc de practică ).

Menționăm că în baza certificatului obținut la finalizarea cursului, absolvenții se pot angaja ca tâmplari universali, atât în țară cât și în străinătate, sau își pot înființa un PFA la Registrul Comerțului, Întreprinderi Individuale sau Asociații Familiale.

Lasati un comentariu

*

captcha *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.