08
IUL
2018

Visezi la o cariera de succes? Acum e mai simplu ca niciodata! Afla cum…

Curs Makeup

Visezi la o carieră de succes? Acum e mai simplu ca niciodată! Afla cum…

Câte persoane nu au visat să aibă propriul salon de înfrumusețare? Astăzi, domeniul înfrumusețării (Beauty) este mai dezvoltat decât oricând. Dar ocupația de machior a fost introdusă în România abia în 2004, în Nomenclatorul calificărilor pentru care se pot organiza programe finalizate cu certificate de calificare. De atunci au apărut zeci de școli de make-up și hair-styling și serviciile în acest domeniu s-au multiplicat și au devenit foarte importante, în special pentru lumea modei, a filmului, a televiziunii și a artiștilor în general. Dintre acestea, Profesional Academy se remarcă prin lectori cu experiență, absolvenți mulțumiți și o rată de absorbție pe piața de muncă foarte ridicată.

Dar este ocupația de machior o simplă ocupație sau o artă care poate deveni o carieră serioasă?

Curs Makeup
Un make-up artist priceput ar putea lucra astăzi într-un salon de cosmetică, într-un teatru sau o televiziune, dar şi pe cont propriu. Câștigurile financiare depind de mulți factori, în special de talentul și munca investită zilnic în construirea acestui drum. Un make-up artist profesionist poate câștiga și până la 1.000 EUR pe zi, însă până la acest punct, investiția inițială în produse, cursuri de calificare și experiență poate dura destul de mult. De exemplu, la un salon mediu, bine poziționat, un machior câștigă minim 15% din valoarea serviciului și poate să ajungă la bacșișuri de 3.000 lei într-o lună cu un aport de 8-10 ore pe zi.
Conform Euromonitor Internațional, piața românească a produselor cosmetice și de îngrijire este în creștere, estimarea anuală a cifrei de pentru acest sector fiind de 620 milioane EUR. Deși nu există un studiu privind numărul persoanelor care lucrează în acest domeniu pe piața națională, țara noastră este un motor de creștere pentru industria cosmetică din Europa Centrală, prin urmare și serviciile de pe această piață sunt tot mai cerute.
Deși există sute de cursuri de calificare și școli specializate, numărul profesioniștilor care se remarcă în make-up este foarte mic, tocmai pentru că amprenta (brandul) se construiește greu și presupune o perioadă îndelungată marcată de răbdare, perseverență, formare și, mai ales talent. Cu alte cuvinte, make-up-ul poate fi o ocupație onorabilă, însă poate devenit carieră adevărată numai pentru cei mai buni de pe piață.

Începător sau Avansat?
Fie că ești străin de artele machiajului, sau că deja știi ce presupune, Profesional Academy are o variantă perfectă pentru tine deoarece îți pune la dispoziție atât un Curs de Machiaj pentru începători, cât și un Curs pentru avansați. Tu alege ce ți se potrivește cel mai bine și fii cel mai bun din branșă. Apoi, ofertele nu vor conteni!

Lasati un comentariu

*

captcha *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.