14
IUL
2018

Vrei sa devii hairstylist? Da-ti o sansa si invata de la profesionisti!

Curs Coafor

Vrei să devii hairstylist? Dă-ți o șansă și învață de la profesioniști!

Pentru a deveni hairstylist este nevoie, în primul rând, să ai simțul estetic dezvoltat.
Pe lângă tehnicile care pot fi învățate în cadrul Cursului de Coafor de la Profesional Academy, talentul este principala calitate a unui hairstylist. Este nevoie de multă voință, imaginație şi un gram de efort.

Dacă vei lucra în domeniu va trebui să fii mereu la curent cu noutățile, cu cele mai recente tunsori sau culori. De asemenea, sunt necesare și cunoștințe temeinice de la colorimetrie până la brandurile exclusiviste, care lucrează doar în domeniul profesional, să deții abilități excelente de comunicare și să ai un puternic simt vizual.
Profesia de hairstylist oferă practicantului atât dezavantaje, cât şi avantaje, care pot veni în sprijinul luării unei decizii de a profesa în domeniu. Unul dintre avantaje ar fi concurența mică, dar, pe lângă acest plus, apare și dezavantajul principal: în acest domeniu, nu există noțiunea de mediocritate.

Curs CoaforSpre deosebire de un frizer, un hairstylist nu se ocupă doar cu tunsul și bărbieritul. Activitatea sa este mult mai complexă, dat fiind că și nevoile și cerințele clienților sunt mult mai exigente. Hairstylist-ul improvizează, te învață, te îndrumă, te sfătuiește, vine cu tunsori și perspective noi în materie de frizuri, culoare și coafuri.
Principala sa îndatorire rămâne, însă, cea de a face fericit clientul. Cu alte cuvinte întâmpină cu un zâmbet clientul, îi descoperă necesitățile și propriile dorințe privind părul său, se folosește de toate cunoștințele și de cele mai bune produse și încearcă să îi fie alături spunându-i ce tunsoare, ce culoare i se potrivește în funcție de personalitatea şi obiectivul său de frumusețe.

Având în vedere cele prezentate mai sus, nu este de mirare că unul dintre cele mai iubite cursuri de la Profesional Academy este Cursul de Coafor, acreditat și recunoscut de Ministerul Muncii și de către Ministerul Educației. Împreună cu lectorii noștri vei învăța care sunt Normele de Protecție a Muncii și Măsurile de Prim Ajutor în cazuri deosebite, cum se folosesc aparatele și instrumentele de lucru specifice activității de coafor, cum se dezinfectează și întrețin acestea, care sunt caracteristicile materialelor utilizate, despre aprovizionarea corectă cu materiale necesare și sterilizarea și igienizarea spațiului de lucru, a instrumentelor și a lenjeriei.
Tot în cadrul Profesional Academy se învață tot ce ține de pregătirea unei coafuri de succes, cum să faci coafuri de zi sau cocuri de mireasă, tot ce trebuie să știi despre procesul de vopsire păr, aplicare și alegere nuanță de culoare, cum să șuvițezi părul prin cască sau folie, și nu în ultimul rând vei învăța tunsorile bărbătești / femeiești și tunsorile pentru copii.

Nu mai sta pe gânduri, înscrie-te acum!

Lasati un comentariu

*

captcha *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Seo wordpress plugin by www.seowizard.org.