În această perioadă Profesional Academy își continuă activitatea. Ținem toate cursurile în sălile de clasă din sediile noastre SAU Online. Vă așteptăm pentru înscrieri!

Workshop Hyaluron Pen

Z

Locatie: Oradea

Data și ora desfășurării : 27.02.2021

Pret : 4300 Ron

Kit training inclus

ODespreE

Despre Hyaluron PEN

Hyaluron Pen- ‘injectarea’ buzelor fara ac, fara riscuri, fara durere

 Buzele cu volum perfect este idealul oricarei femei

In mod natural buze pline si simetrice ca si volum, nu le are toata lumea, asa ca : apeleaza la interventia medical-estetica de injectare cu acid hialuronic.

Procedura de Hyaluron Pen- fara folosirea acelor, fara intepaturi, fara durere este cea mai la moda

Ce este  Hyaluron Pen?
Hyaluron Pen este un dispozitiv care foloseste aerul sub presiune pentru a introduce acidul hialuronic in profunzimea pielii. Aceasta procedura cosmetica, acest Hyaluron Pen este ca si acea procedura pentru a injecta insulina in piele pentru diabetici.

De ce este procedura cu Hyaluron Pen mai sigura decat injectarea cu acid hialuronic?
Deoarece riscurile majore la injectarea clasica provine din posibilitatea blocari unui vas de sange daca se injecteaza prea adanc. Atunci cand se utilizeaza Hyaluron Pen pentru marirea buzelor, anatomic practic este imposibil  sa introduceti în mod accidental substanta în acest fel,  încat sa prezinte acelasi risc ca metoda traditionala de injectare.

Ca si produs se va folosi acidul hialuronic care este o substanta produsa si de organismul nostru si are rolul de hidratare si pastarea umiditatii, inclusiv la nivelul pielii.

Nu se folosesc ace care sa intepe pielea,este doar aer sub presiune care face ca acidul hialuronic sa fie pulverizat in molecule mici. Hyaluron Penul este un tratament non-invaziv, fara durere. Se va auzi un sunetul pe care il emite stiloul, insa clientii prefera sa aud un zgomot decat sa simita durere.

 

Este un tratament temporar, nu este permanent sau semi- permanent. Media ar fi 6 luni.

Corpul uman contine aceasta substanta in mod natural este extrem de putin probabil sa apara vreo reactie alergica la acidul hialuronic. 

 

Cine poate face acest workshop?

Cosmeticienele, dermopigmentistii, make up artisti, persoanele cu pregatire medicala sau tehnicientii ce lucreaza in servici infrumusetare,acestia au avantajul ca detin deja informatii  si le va fi mult mai usor sa asimileze si sa inteleaga informatiile aferente acestui  tratament 

Garanția calității serviciilor noastre

 

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolvenții nostri.
Posibilitatea de a munci în străinătate cu diploma acreditată internațional pentru salarii net superioare.
Posibilitatea de a-ți găsi un alt job, sau posibilitatea de a-ți deschide propria afacere în urma calificării în cadrul Profesional Academy.

Găsește un loc de muncă cu Jooble

SE OFERA SUPORT DIN PARTEA FORMATORULUI SI DUPA FINALIZAREA CURSULUI,,