În această perioadă Profesional Academy își continuă activitatea. Ținem toate cursurile în sălile de clasă din sediile noastre SAU Online. Vă așteptăm pentru înscrieri!

Workshop PLASMA Pen 

Z

Locatie: Oradea

Data și ora desfășurării : 06.03.2021 de la ora 10.00 la ora 16.00

Pret : 4900 Ron

Kit training inclus

*pret cu aparat inclus.

ODespreE

Despre Plasma PEN

Plasma Pen este o metodă noua, este un tratament revoluționar, ajuta fata si corpul sa se rejuveneze.Plasma este o tehnică non-chirurgicală.

Pixul Plasma este un tratament mai bun, care nu implica bisturiul.

 

Ce este PLASMA Pen și cum funcționează?

In tratamentul cu plasmă principiul este de a ioniza gazul în aer pentru a crea un arc electric mic, asemenea cu un fulger mic.

Când arcul electric – plasmă – atinge suprafața pielii, căldura se mărește, apoi se transferă în epidermă până la nivelul stratului care conține celule fibroblaste.

 Rezultatul este contracția și strângerea celulelor pielii.Excesul de piele se reduce, strânge, tonifică și ridică pielea și va reduce ridurile. Se creaza leziuni cutanate controlate, care va activa vindecarea acesteia, si va evita semne de îmbătrânire.

Desi straturile cutanate vor avea o leziune controlată de catre stiloul cu plasmă (prin încălzire, fragmentare, vaporizare-sublimare și strângere, ele nu ard, așa cum fac în mare măsură sub laserul ablativ. Important de stiut : nu există răni deschise în timpul fazei de vindecare. Aceasta tehnica reduce riscul de efecte secundare, exemplu : cicatrizarea, infecția sau pierderea pigmentării.

Dupa tratament, vor aparea pete uscate mici care formeaza cruste. Acestea au nevoie de 5-7 zile pentru a cadea, clientul trebuie să păstreze suprafața pielii curată.

Plasma din plastic funcționează similar cu un laser ablativ (fracționat). Creionul cu plasmă creează un prejudiciu controlat perfect pentru celulele pielii, pentru a încuraja strângerea pielii, diviziunea celulară, proliferarea celulară și producția de colagen. Aceasta tehnica nu numai că îmbunătățește strângerea, textura pielii, dar poate reduce si cicatricile, să îmbunătățească o serie de probleme comune ale pielii și să crească conturul pielii.

 

Care sunt avantajele plasmei comparativ cu  intervenția chirurgicală:

 

Fără injecții

Procedura cu risc scăzut (risc minim)

Reacții adverse minime

Procedură rapidă și ușoară

Fără subțierea pielii

Nu se taie pielea, fara interventie chirurgicala

Nu sunt necesare cusături

Economie semnificativă a costurilor

 

Contraindicații generale

Tratamentul cu plasmă este potrivit pentru majoritatea oamenilor, pentru ca este eficient în tratarea unor zone dificil de tratat,  jurul ochilor (periorbital) și în jurul gurii (periorale). Este potrivit pentru majoritatea tipurilor de piele și texturi.

Există unele contraindicații:

 

Dacă pielea dvs. este predispusă la cicatrizări / cicatrizări cheloide

Dacă aveți oricare din următoarele: afecțiuni cutanate severe, răni deschise, acnee severă, lupus, psoriazis, vitiligo

Dacă aveți un istoric de a fi tratat cu medicamente subțierea sângelui sau terapie cu aur sau dacă ați luat Accutane în ultimul an.

Dacă sunteți gravidă, alăptați, aveți deficiențe imunitare sau aveți alte tulburări autoimune

Garanția calității serviciilor noastre

 

Noi nu vindem cursuri, noi vindem un viitor mai bun pentru absolvenții nostri.
Posibilitatea de a munci în străinătate cu diploma acreditată internațional pentru salarii net superioare.
Posibilitatea de a-ți găsi un alt job, sau posibilitatea de a-ți deschide propria afacere în urma calificării în cadrul Profesional Academy.

Găsește un loc de muncă cu Jooble

SE OFERA SUPORT DIN PARTEA FORMATORULUI SI DUPA FINALIZAREA CURSULUI,,